🔥İndirim Kahve dünyası orta kavrulmuş 100 gr kahve 51 tl ye geliyor

Reaksiyon skoru
8
"İkincisi 1 TL" ve %10 Hepsipapel ile paketi 51 TL'ye geliyor.
Kampanya Sayfası

Not:hepsipapel Premiuma Özelse paketi 56 tl ye gelir.
1000078054.webp

Çok içmiyorsanız kahve gibi ürünleri birden fazla almayın, büyük oranda o paketlerden 1-2 tanesi açılmıyor ve ziyan oluyor. Nereden biliyorsun diye de sormayın. :kizginpeepo:

Bu arada market broşürlerinde daha ucuza 100 gram ₺46-49 satıldığını gördüm. Kahve delisi değilseniz hiç bulaşmayın.

Son düzenleme:
600gr türk kahvesini kim içecek 😂😂😂 kıraathane bile bir haftada o kadar satmıyordur

Ayrıca kahve satan yerlere gidip çekirdeği çektirmek daha taze oluyor. Granül ve şu jöle paketleri gibi olan adı aklıma gelmedi, onlar hariç kahve almazdım. Filtre kahve içenleri anlıyorum, ama genelde lezzetli kahve isteyenlere çekirdek kahve alıp evde öğütecekleri aletlerden almalarını öneren çok gördüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Şok markette 49-50 TL gibi bir fiyatı vardı bunun geçen.

Şok markette 49-50 TL gibi bir fiyatı vardı bunun geçen.
Hatta Kahve Dünyası Türk Kahvesi 4x100 G + Kutu Fincan Hediyeli 199TL di. Şimdi de yanılmıyorsam 20TL üzeri alışverişe 230TL hakmarda. Farklı mağazalarda da görmüştüm.

Kilosu 700-750 tl'ye geliyor çekme kahvenin (son sorduğumda öyleydi, aradan üç ay rahat geçti). Bunun kilosu 510 a gelmiş oldu. Ben aldım iki set teşekkürler. Menengiç kahvesi ile birlikte karıştırıp içilmesini tavsiye ediyorum menengiç yumuşatıyor.

Kahve dünyasından bir şey almayın göndermiyorlar veya eksik gönderiyorlar.

Geri