Aklından Geçeni Söyle

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
YKS stersi çekiyorum haftaya sınava gircem acaba kazanabilcek miyim çok stresli ve endişeliyim acaba bundan 2 yıl sonra nerde olcam.

5 yıla kadar olacak mıyız

ölmek istiyorum

daha bu yaştayken niye çok stresliyim? Hepimiz bir sistemin kölesi miyiz?

Bende diyorum ki keske zamaninda yapmam gereken seyler icin daha cok onemseyip daha iyi yapsaymisim. Halime uzuluyorum tabii bir yandan da elimden gelen neyse onu yapmaya calisiyorum. Son 5 yildir hem cok stresliyim hem de cok korkuyorum ve ayni zamanda da huzursuzum.

daha bu yaştayken niye çok stresliyim? Hepimiz bir sistemin kölesi miyiz?
Kac yasindasin?

Bende diyorum ki keske zamaninda yapmam gereken seyler icin daha cok onemseyip daha iyi yapsaymisim. Halime uzuluyorum tabii bir yandan da elimden gelen neyse onu yapmaya calisiyorum. Son 5 yildir hem cok stresliyim hem de cok korkuyorum ve ayni zamanda da huzursuzum.

Kac yasindasin?
14, 15 yaşıma haftalar kaldı. Ama içimde hiç büyüme isteğim yok. Keşke hep 12 yaşında kalsaydım.

Geri