Yardım Gamesir Cyclone 2 Şarj İstasyonu Yok

İndirime gireceğini sanmıyorum cyclone 2 gibi zam bile yiyebilir. Evet ne kadar bassan o kadar gider.
Cok soru sordum ama son bir soru daha sormak istiyorum. Xbox elite 2, xbox 9.nesil elime iyi oturuyor. Bu da oturur mu? Boyut olarak kucuk mu nasildir deneyimin oldu mu?

Cok soru sordum ama son bir soru daha sormak istiyorum. Xbox elite 2, xbox 9.nesil elime iyi oturuyor. Bu da oturur mu? Boyut olarak kucuk mu nasildir deneyimin oldu mu?
Valla benim elimde gayet rahat elim büyük ama küçük elde,etli elde veya kemikli elde nasıl olur bilemem herkesin el yapısı farklı. Bana göre gayet rahat ama.

Valla benim elimde gayet rahat elim büyük ama küçük elde,etli elde veya kemikli elde nasıl olur bilemem herkesin el yapısı farklı. Bana göre gayet rahat ama.
Diger modelleri kullanmadiniz o zaman. Benim elimde biraz buyuk bence. Tamamdir siparis gececem yarina kadar. Hersey icin tesekkur ederim

Yaris modu falan var sanirim hafif tetige bassam bile gaz alabiliyor dogru mu? Bir de bu indirime girer mi yoksa simdi mi alsam?kurtarin beni bu cileden artik 🤣
Evet dostum o sekilde ben de var istersen yarin evde forzada deneyip atsyim videosunu

Evet dostum o sekilde ben de var istersen yarin evde forzada deneyip atsyim videosunu
Peki sen 9.nesil ya da elite 2 deneyimledin mi ele oturma acisindan ? Video cekmene gerek yok ikna oldum tesekkurler vercem siparis valla 8bitdoda kalmisti aklim hep

Diger modelleri kullanmadiniz o zaman. Benim elimde biraz buyuk bence. Tamamdir siparis gececem yarina kadar. Hersey icin tesekkur ederim
Xbox zaten üstüne para verseler kullanmam, cyclone 2 ve 8bitdo daha birçok modeli kullandım ama. Ben ele oturma sorunu hiç yaşamadım. Öyle bi takıntım olmadı diyim veya.

Peki sen 9.nesil ya da elite 2 deneyimledin mi ele oturma acisindan ? Video cekmene gerek yok ikna oldum tesekkurler vercem siparis valla 8bitdoda kalmisti aklim hep
Hocam 8bitdodan once ozellikle denemedim ama 8bitdo tam oldu. Pisman etmez merak etmeyin

Meyer Gamingten Gamesir Cyclone 2 modelini satın aldım fakat sanırım bunda sarj istasyonu yok. Meyergaming yazdım ama dönüs yapmadilar henuz. Bilgisi olan var mi?
2 versiyonu var dostum standlı standsız standsız almışsındır muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok tesekkurler
cylone 2 den neden vazgeçiyorsun ? f-p denebilir kendim de kullandım gayet iyi

2 versiyonu var dostum standlı standsız standsız almışsındır muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cylone 2 den neden vazgeçiyorsun ? f-p denebilir kendim de kullandım gayet iyi
Aynen bilmiyordum ama gorsellerde stand goremeyince icime suphe dustu. İyiki de sormusum. Kargoya verilmeyince iptal ettim zaten sabah 8bitdo ultimate 2 siparisi vercem. Vazgecme sebebim tasarimi hosuma gitmiyordu ve stok yok gizalada. 8bitdo daha cok hosuma gitti tasarim.

Geri