Bence yakın zamanda ilk anakartını değiştir sonra da 4060TI satıp minimum 5070 ya AMD istiyorsan minimum 9060XT almaya bak. Ama önceliğin anakart olsun 7800x3D işlemciyle A serisi anakart sıkıntı.Sizce benim sistemim bu bilgisayarda 4 k oynatırmı
Hepsiburada da 200tl daha pahalı ama 6 ay peşin fiyatına taksit var haberin olsun.Taksit yokmuş ;(
önceden 7500f vardıda oyuzden ama ana kartın a sını b sini bilmiyorumBence yakın zamanda ilk anakartını değiştir sonra da 4060TI satıp minimum 5070 ya AMD istiyorsan minimum 9060XT almaya bak. Ama önceliğin anakart olsun 7800x3D işlemciyle A serisi anakart sıkıntı.
Bence en azından B650 ya da B850 tarafına geçmen lazım en yakınından.önceden 7500f vardıda oyuzden ama ana kartın a sını b sini bilmiyorum
ne fark varBence en azından B650 ya da B850 tarafına geçmen lazım en yakınından.
A serisi anakartların işlemciyi besleme gücü 7800x3D için yeterli değil. PBO ve curve optimizer yok. VRM'leri zayıf A serisi anakartların. Anlık işlemci gücü gereken olaylarda VRM'ler yani voltaj regülatörleri ısınır ve kendini frenletir bu da boşuna güc kaybı demek. Ucuz olabilir A serisi anakartlar ama güvenlik ve özellik bakımından 7800x3D'ye yakışmıyor. Ha dersen ki kullanıyorum ben evet kullanabilirsin. Sadece potansiyelini çok kısıtlamış olursun işlemcinin.ne fark var
dediklerinle arasında 1 2 bin oynuyo nası bi fark olabilir gerek yok bence degistirmeyeA serisi anakartların işlemciyi besleme gücü 7800x3D için yeterli değil. PBO ve curve optimizer yok. VRM'leri zayıf A serisi anakartların. Anlık işlemci gücü gereken olaylarda VRM'ler yani voltaj regülatörleri ısınır ve kendini frenletir bu da boşuna güc kaybı demek. Ucuz olabilir A serisi anakartlar ama güvenlik ve özellik bakımından 7800x3D'ye yakışmıyor. Ha dersen ki kullanıyorum ben evet kullanabilirsin. Sadece potansiyelini çok kısıtlamış olursun işlemcinin.