Sizce Hangi Mouse'u Almalıyım ?

2 Defa gaminggen üzerinden aldım, şansıma 2 kere sorunlu geldi. Gaminggen iade kabul etmedi elimde patladı ürün o gün bugündür Gaminggen ve mchosedan uzak duruyorum.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Rica ederim, Ten airi bence beyaz alın ve indirim bitmeden almanızı öneririm.
1 ocakta sipariş vereceğim umarım bitmez. Firmalar genelde yıl sonu indirimi azcıkta olsa ocağın başında devam ettiriyor umarım wraith de yapıyordur ya.

v8 kullanıuyorum memnunum v6 da aynı şekilde iyi

Diğer merak ettiğim marka ise mchose hiç deneyimle şansın oldu mu ? @lortarda
Mchose marka mouselar çok fiyatını hak etmiyor.

Buna bakabilirsiniz. PAW3395/Nordic 52840 var.

Hayırlısı olsun dostum. İyi geceler, yine merak ettiğin tüm soruları sorabilirsin.
Yakın zamanda ten air ın güncelleme alarak v2 sinin çıkma ihtimali var mıdır sence markalar 2026 ya hızlı girdi baya atk olsun diğerleri olsun güncel modelleri getirdi onu beklemeli miyim sence ?

Sanmıyorum, ten air yeni çıktı.
Son olarak şey sormak istiyorum sana swarcow u takip ediyorum ben bu konularda ten air videosunun altında da aynı yorum vardı çoğu videonun altında görüyorum. Mouselar ilk alındığı zaman güzel fakat 3 ay sonra clicklerde gıcırdama oluyor falan diyenler var baya mouse denemiş birisin anladığım kadarıyla özellikle wraith de satılan mouselar için söylemiş insanlar bu gıcırdama olayını yaşadın mı hiç ?

sizin kullandığınız mouse istediğiniz diğer mouselerden daha iyi değil mi

sizin kullandığınız mouse istediğiniz diğer mouselerden daha iyi değil mi
Maalesef öyle ama konunun başlarında bahsettiğim gibi hem farklı şekil hemde farklı ağırlıkta yeni bir mouse denemek istiyorum logi de bunların hepsinden daha iyi sensör ve işlemci olarak mesela.

Maalesef öyle ama konunun başlarında bahsettiğim gibi hem farklı şekil hemde farklı ağırlıkta yeni bir mouse denemek istiyorum logi de bunların hepsinden daha iyi sensör ve işlemci olarak mesela.
bende mouse olarak razer detahadder v3 pro kullanıyorum aşırı memnunum deathadder v4 pro ya geçmeyi düşünüyorum ama benim sizin gibi farklı bir arayışım yok tek arayışım ergonomi ve yüksek performans

bende mouse olarak razer detahadder v3 pro kullanıyorum aşırı memnunum deathadder v4 pro ya geçmeyi düşünüyorum ama benim sizin gibi farklı bir arayışım yok tek arayışım ergonomi ve yüksek performans
Valla zaten en güncel olarak bile çıkan mouselar özellik olarak razer a yaklaşamıyor hep geriden takip ediyorlar. Ben de çok memnunum ama diğerlerinin bahsettiği scroll sorunu olsun yada mouse da gıcırdama olsun bende yok o yüzden v4 modeline upgrade etmeyi düşünmüyorum. Hafif bir mouse denemek istiyorum control mouse padle birlikte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri