Yardım IO Shield Kasaya Sığmıyor YARDIMM

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Ne kadar denersem deneyeyim Msi M850-P wifi atx anakartı Zoko King e takamadım. IO shield takılıydı girmeyince çıkarttım ama IO shield gene sığmıyor içten takmaya çalıştığımda. Ne yapmam gerekiyor yardım

abi io shied bir standart ölçü io kısmı mı oturmuyor

Evet hocam. Video atabilirim, direkt o girişten daha büyük kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olabilirsen çok sevinirim hocam kafayı yedirtti
fotoğraf atabilir misin

yada video bakalım

Yani sığmıyorsa çözüm takmamak ama o zamanda pratikte kötü olur ve arkadan bakınca çirkin olur :D Zoko King'i bilmiyorum ama hiç ittirdin mi? birazcık güç kullanmak gerekebiliyor, öyle rahatça yuvasını bulmuşçasına girmez.

Yani sığmıyorsa çözüm takmamak ama o zamanda pratikte kötü olur ve arkadan bakınca çirkin olur :D Zoko King'i bilmiyorum ama hiç ittirdin mi? birazcık güç kullanmak gerekebiliyor, öyle rahatça yuvasını bulmuşçasına girmez.
anakarta bağlı io plate ayriyetten takmasına gerek yok o kartlarda diğerleri gibi çıt çıt oturtması gerekmiyor vida yerlerini hizalayıp sıkarsa yeterli olucaktır

anakarta bağlı io plate ayriyetten takmasına gerek yok o kartlarda diğerleri gibi çıt çıt oturtması gerekmiyor vida yerlerini hizalayıp sıkarsa yeterli olucaktır
Hocam ama io plate çıkmayınca anakart asla vidaların hizasına gelmiyor sorun malesef orda. Büyük kaçıyor

Hocam kıracam o güç uygulamaktan baya sert uyguladımda olmadı 😅

Plate i iç kısıma iyice oturtmaya çalışıp foto atar mısın.
Olmassa kasa alüminyum biraz esnetebilirsin

Bana ayrı çıkabilen io shield gibi geldi. Öbür türlü evet itip çıt çıt sesi duymasına gerek yok.

Hocam kıracam o güç uygulamaktan baya sert uyguladımda olmadı 😅
Sök çıkar :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Önde vidalar var sökülüyor sanırım iyimiş.

Ekler

• Screenshot 2025-12-30 041509.webp
    Screenshot 2025-12-30 041509.webp
    44.5 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,567
Üyeler
186,909
Son üye