Ups kargo neden bu kadar yavaş?

stayleon

80+
Reaksiyon skoru
159
Nerdeyse 5 gün oldu kargo daha yarı yolda ankarada tesisde bekliyor 2 gün önce ankaraya varmış bir hareket yok. Normalde 3 güne geliyo bütün kargolar bu ups teki rahatlık nedir anlamadım. İtopya aynı kendi gibi kargo şirketi bulmuş.

Kuriyerleri yaşlı. Çabuk yoruluyorlar. Eski şirket olunca böyle oluyor.

Nerdeyse 5 gün oldu kargo daha yarı yolda ankarada tesisde bekliyor 2 gün önce ankaraya varmış bir hareket yok. Normalde 3 güne geliyo bütün kargolar bu ups teki rahatlık nedir anlamadım. İtopya aynı kendi gibi kargo şirketi bulmuş.
Ups öyle ya :) Ama gayet güzel getiriyorlar.Ptt gibi kargo kırmıyorlar.

Pİyasada UPS den daha ucuz fiyat veren yok hacimsel anlamda kesinlikle yetersiz kalıyorlar bu ücretler ile kısıtlı çalışanla devam ederlerse fazla sürmez iflas açıklarlar. @ANtiQ08 arkadaşımında Asus Teknik Servisten kargosu gelecek ve UPS getiriyor adamlar ne arıyor ne mesaj atıyorlar dedi sadece sizde olan bir problem değil koskoca firma sorunlu çalışıyor.

Pİyasada UPS den daha ucuz fiyat veren yok hacimsel anlamda kesinlikle yetersiz kalıyorlar bu ücretler ile kısıtlı çalışanla devam ederlerse fazla sürmez iflas açıklarlar. @ANtiQ08 arkadaşımında Asus Teknik Servisten kargosu gelecek ve UPS getiriyor adamlar ne arıyor ne mesaj atıyorlar dedi sadece sizde olan bir problem değil koskoca firma sorunlu çalışıyor.
farkındayım hocam çok yerden okudum bir kişi bile memnun değil sorun yaşamayan kişi sayısı çok az. itopya kalitesizliği işte yapacak bir şey yok ver işte normal kargoya

Cidden öyle hocam xbox garanti için gönderdiğimde ne arıyorlar ne durumunu takip edebiliyorum.Birde microsoftun sitesinde kargoya vermeme rağmen verildi de yazmıyor.Alıştım artık.

Müşteri hizmetleri kuryeye bilgi bile vermiyor zilim bozuk olmasa sorun yok zil bozuk benle alakalı bir olay değil maalesef bunu kuryeye iletmiyorlar

valla dün aldım itopyadan bi ürün bugün upsden sms geldi en kısa sürede ulaştıracaz diye bu kadar bekletiyorlarmı be

Kendim de kargo firmasında çalıştığım için merak edip sormuştum bunların kuryesine Firmanın kargoyu dağıtıma çıkması ayrı dert dağıtıma çıkınca teslim edilmesini beklemek ayrı dert adamların bir kargosuyla diğer kargosunun arasındaki mesafe minimum 20 KM

Mh ile görüştüm 1 ocakta getircez diyo 1 ocak tatil değilmi ** 10 güne kargo getirecekler sanki katırlarla getiriyolar

Mh ile görüştüm 1 ocakta getircez diyo 1 ocak tatil değilmi ** 10 güne kargo getirecekler sanki katırlarla getiriyolar
Bugün geliyor benim kargom arayıp not bıraktırdım zil çalışmıyor arayın beni diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim de kargo firmasında çalıştığım için merak edip sormuştum bunların kuryesine Firmanın kargoyu dağıtıma çıkması ayrı dert dağıtıma çıkınca teslim edilmesini beklemek ayrı dert adamların bir kargosuyla diğer kargosunun arasındaki mesafe minimum 20 KM
İş zor hocam benim dibimde ups kargo yeri var oradan gelmeyip daha uzak yerden yollamışlar kargoyu

Bugün geliyor benim kargom arayıp not bıraktırdım zil çalışmıyor arayın beni diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş zor hocam benim dibimde ups kargo yeri var oradan gelmeyip daha uzak yerden yollamışlar kargoyu
Hocam şimdi tekrae görüştüm evime 1 saat uzaklıktaymış kargo ve teslimat günler pazartesi ve perşembe olduğu için perşembe günüde tatil olduğu için haftaya getireceklermiş böyle bir saçmalık görmedim 5 ocağa kadar beklicem şimdi

Geri