🔥İndirim Lenovo 27" WLED IPS 1080p 320Hz | 4K 160Hz DUAL MODE oyuncu monitörü 15799₺🔥

Fiyat uygun suan icin.Ama 4k halen bana uzak geliyor 2k Oled yada tandem ekran daha mantikli gibi.Ote yandan oleddeki yanma sorununa karsi daha iyi siyahlar almak adina da tercih edilebilir fiyat etkeni var cunku.

hikayeli oyunlarda 4k, rekabetçi oyunlarda full hd oynayabiliyor olmak çok güzel fikir, acaba pratikte nasıl oluyor

Bunlar daha ucuzlar, oled bangır bangır geliyor

Taksit yokmuş ;(
Hepsiburada da 200tl daha pahalı ama 6 ay peşin fiyatına taksit var haberin olsun.

Lenovo Legion 27U-10 27" 0.5 Ms (Mprt) UHD:160Hz, FHD:320Hz (2xhdmı-Dp) G-Sync, Amd Freesync Premium 4K UHD 3840 x 2160 Pivot IPS Panel Wled Monitör 67D1GAC1TK

Hepsiburada premium ile de 9 taksit varmış peşin fiyatına ben alacağım galiba incelemelerine bakıp

eski ve yeni nesil konsollarda kullanmak için lenovo gigabyte aoc dual monitörler fiyatları birbirine yakın hangisini önerirsiniz bu fiyatlara çıkmışken miniled mi almak daha mantıklı olur sizce

Özellikler kısmında QHD Geniş 1440p yazıyor, çözünürlük gerçek 4k mı yoksa bir şekilde 2k yı mı yükseltmişler.

Bence yakın zamanda ilk anakartını değiştir sonra da 4060TI satıp minimum 5070 ya AMD istiyorsan minimum 9060XT almaya bak. Ama önceliğin anakart olsun 7800x3D işlemciyle A serisi anakart sıkıntı.
önceden 7500f vardıda oyuzden ama ana kartın a sını b sini bilmiyorum

320Hz | 4K 160Hz bu tip monitörleri paylaşıp durmayın 15-16k normal fiyatı zaten aylardır böyle

360Hz | 4K 180Hz dell ve samsung var onlarda lg panel 24 nokta aydınlatma hdr600 var

A serisi anakartların işlemciyi besleme gücü 7800x3D için yeterli değil. PBO ve curve optimizer yok. VRM'leri zayıf A serisi anakartların. Anlık işlemci gücü gereken olaylarda VRM'ler yani voltaj regülatörleri ısınır ve kendini frenletir bu da boşuna güc kaybı demek. Ucuz olabilir A serisi anakartlar ama güvenlik ve özellik bakımından 7800x3D'ye yakışmıyor. Ha dersen ki kullanıyorum ben evet kullanabilirsin. Sadece potansiyelini çok kısıtlamış olursun işlemcinin.

A serisi anakartların işlemciyi besleme gücü 7800x3D için yeterli değil. PBO ve curve optimizer yok. VRM'leri zayıf A serisi anakartların. Anlık işlemci gücü gereken olaylarda VRM'ler yani voltaj regülatörleri ısınır ve kendini frenletir bu da boşuna güc kaybı demek. Ucuz olabilir A serisi anakartlar ama güvenlik ve özellik bakımından 7800x3D'ye yakışmıyor. Ha dersen ki kullanıyorum ben evet kullanabilirsin. Sadece potansiyelini çok kısıtlamış olursun işlemcinin.
dediklerinle arasında 1 2 bin oynuyo nası bi fark olabilir gerek yok bence degistirmeye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,375
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri