❌İndirim Bitti! OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.400₺

3 bin olmuş fiyatı alınır mı yoksa bu fiyata başka önerisi olan var mı?

sıvı sogutmalar bi yerden sonra performans kaydı yasatıyor , digerinde sadece temiz hava lazım ama fiyatı cok iyi 2400e 360mm kaliteli cooler bulmak zor ben olsam sıvı alırdım
5 Yıl dan sonra sıvı performansı azalıyor ancak 5 Yıl içinde yeni soğutma değiştirme isteği doğuyor. 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 bin olmuş fiyatı alınır mı yoksa bu fiyata başka önerisi olan var mı?
3K ya düzgün sıvı soğutma thermalright var sanırım tercih meselesi.

Alıntıyı görüntüle
Ben Deepcool LE360 V2 alırken en ince detayına kadar araştırmıştım beklentimin bile üzerinde çıkmıştı bu üründe üzmeyecek kadar iyi duruyor. Benim sıvı soğutucu ile arasında 1 derece fark bulunuyor bu fiyata hiç beklemeden alın derim.
Deepcool 360 V2 ile bu aslında aynı . Hatta bu sogutucudaki pompa thermalright da kullanılan frozen horizon ve diğer ürünlerdeki pompa ile aynı hatta montech ligtflow daki pompa da aynı aslında sadece aralarında 100 200 RPM fark var hepsi zaten aynı aralarında 1 derece Max oynuyor fiyatı 2300e düşmüştü geçen alacaktım ek yapmışlar

Deepcool 360 V2 ile bu aslında aynı . Hatta bu sogutucudaki pompa thermalright da kullanılan frozen horizon ve diğer ürünlerdeki pompa ile aynı hatta montech ligtflow daki pompa da aynı aslında sadece aralarında 100 200 RPM fark var hepsi zaten aynı aralarında 1 derece Max oynuyor fiyatı 2300e düşmüştü geçen alacaktım ek yapmışlar
Yok bazen TDP sınırlarını zorlayınca ciddi farklar oluşabiliyor. Soğutma gücünü öğrenmek AMD de aşırı basit çünkü küçücük ccd soğutamıyorsun. Zen6 da I/O Die ve CCD aynı INTEL de olduğu gibi tek kalıp içerisinde gibi birleştirilecek sıcaklık farkları net görülür.
Screenshot_1.webp

Son düzenleme:
Yok bazen TDP sınırlarını zorlayınca ciddi farklar oluşabiliyor. Soğutma gücünü öğrenmek AMD de aşırı basit çünkü küçücük ccd soğutamıyorsun. Zen6 da I/O Die ve CCD aynı INTEL de olduğu gibi tek kalıp içerisinde gibi birleştirilecek sıcaklık farkları net görülür.
Alıntıyı görüntüle
Zen6 192mb olacak diyolar ryzen x3d bakalım bende geçmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Zaten fanlar bağlantılı geliyordur senin bir şey yapmana gerek yok. Resim de anlattığım gibi yap!
pump fan girişim yok 1 tane cpu fan 2 tane sys fan var

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Zaten fanlar bağlantılı geliyordur senin bir şey yapmana gerek yok. Resim de anlattığım gibi yap!
bide Argb girişte ne yazıyor sanırım 1 tane var bende

Son düzenleme:
b450 tomahawk max yok mu sende?

dc var mı
dc yasaklandıgından beri yok bende nickim instagramla aynı varsa ordan ulaşır mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri