Rica ederim hocam. İyi günlerde kullanınMağaza teslim olarak aldım 297 tl ile tskler
Hocam size adaptor girişli yada power delivery (pd) girişli cihaz işinizi görür çoğu usb 2.0 portlar 0.5a ve 3.0 portlar 0.9a gücünde anakartin özel sarj soketi olanlarda 1.5a veriyor o yüzden taktığınız cihazlar bu değerleri geçmemesi lazim geçiyor ise yukarıda dediğim türden ürün almanız veya pci kart takmanız gerekirNo name markalar 3, 4 tane takınca sapıtabiliyor hocam ama bu iyi bir marka 4 ü birden çalıştırır diye düşünüyorum.
Rica ederim hocam iyi günlerde kullan ayrıca doğum günün kutlu olsun.Teşekkür ederim, doğum günü indirimim de varmış, 227 TL ye geldi. Yenice alfaisin çoklayıcısından almıştım, bunları da yedek yaptım.
Yav bunlar neden hep 15cm ya.Son 1 yılın en düşük fiyatı, güzel indirim ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
![]()
BASEUS UltraJoy Seri 4-Port USBA to USB3.0*4 HUB Lite 15cm Ay Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BASEUS UltraJoy Seri 4-Port USBA to USB3.0*4 HUB Lite 15cm Ay Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
![]()
Baseus UltraJoy 4 Port
Baseus UltraJoy 4 Port BS-OH080 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
tahminimce öncelikli olarak bunlar laptop için üretilmişYav bunlar neden hep 15cm ya.
Yapsaniza 1m. Kasanın arkadan klavyenin oraya kadar uzansin.
Type c girişi olsa alınır bence
Bazen kasada takacak yer kalmıyor 2 tane gamepadin alıcısı var mouse kulaklık filan var bunu takıp kullansam daha geç algılama sorunu olur mu kulaklık gamepad veya mouse daSon 1 yılın en düşük fiyatı, güzel indirim ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
![]()
BASEUS UltraJoy Seri 4-Port USBA to USB3.0*4 HUB Lite 15cm Ay Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BASEUS UltraJoy Seri 4-Port USBA to USB3.0*4 HUB Lite 15cm Ay Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
![]()
Baseus UltraJoy 4 Port
Baseus UltraJoy 4 Port BS-OH080 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
3 4 usb taksam aynı anda çalıştırır mı hocam?