❌İndirim Bitti! Baseus UltraJoy 4 Port 337 TL

Mağaza teslim olarak aldım 297 tl ile tskler

No name markalar 3, 4 tane takınca sapıtabiliyor hocam ama bu iyi bir marka 4 ü birden çalıştırır diye düşünüyorum.
Hocam size adaptor girişli yada power delivery (pd) girişli cihaz işinizi görür çoğu usb 2.0 portlar 0.5a ve 3.0 portlar 0.9a gücünde anakartin özel sarj soketi olanlarda 1.5a veriyor o yüzden taktığınız cihazlar bu değerleri geçmemesi lazim geçiyor ise yukarıda dediğim türden ürün almanız veya pci kart takmanız gerekir

Çinden aldığım bir adet çoklayıcıyı kullanıyordum yetmiyordu konu için teşekkürler. Bu baya işimi görecektir.

Teşekkür ederim, doğum günü indirimim de varmış, 227 TL ye geldi. Yenice alfaisin çoklayıcısından almıştım, bunları da yedek yaptım.

Son 1 yılın en düşük fiyatı, güzel indirim ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Yav bunlar neden hep 15cm ya.
Yapsaniza 1m. Kasanın arkadan klavyenin oraya kadar uzansin.

Son düzenleme:
İhtiyacım vardı, teşekkürler.

Ekler

• 1000129963.webp
    1000129963.webp
    29.3 KB · Hit: 36
Son 1 yılın en düşük fiyatı, güzel indirim ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Bazen kasada takacak yer kalmıyor 2 tane gamepadin alıcısı var mouse kulaklık filan var bunu takıp kullansam daha geç algılama sorunu olur mu kulaklık gamepad veya mouse da

Geri