2500tlye kadar klavye öneris

Kullanıyormusun güzelmi howl markasını bilmiyorunda

Kullanıyormusun güzelmi howl markasını bilmiyorunda
Yakın fiyata aldığım başka bir manyetik kullanıyorum. Genelde benzer üretim bantlarından çıkıyorlar. Kötü bir ürün olduğunu sanmıyorum, o yüzden öneriyorum. Connectgame güvenilir olsa şu ürünü direkt öneririm. Gerçi 1-2 kişiye önerdim ama işte kararsız kaldım.

Ayrıca bu fiyatlara manyetik switch alabiliyorsanız, düz mekanik yerine her türlü tercih ederim. Çift basma sorunları olmuyor, switchler daha uzun ömürlü oluyor. Ayar yapabildiğinden yazma ve oyunda konfor ve avantaj sağlıyor.

Benzer olarak Havit KB904L kullandım. Uygulama arayüzü benziyor. Onda da tek sıkıntı kasası fiyatına göre kaliteli değil. Bu yüzden biraz hızlı yazarsanız sesli olabiliyor. Kasa ses çıkarıyor switch'den çok. Onda da pembe switchler vardı. Havit gerçi çok stok getirmemiş. Aslında getirip uygun fiyata satsa ekmek gibi satarlar da, biraz yeni ürün üretip, indirimde ittirme döngüsüne girmiş durumdalar. Rampage gibi hata yapıyorlar, ne kadar fazla ürün o kadar dengesiz, sorunlu üretim ve müşteri tarafında kafa karışıklığı.

Gerçi Havit switch adını belirtmiyor. Pembe bir kendi üretimleri switch var. Howl Gateron Jade switchler var. Keza Dareu EK75 RT'nin de siyah bir switchi var. Yerelde Jade switch satanlar var. Yani sorun yaşadığında alabileceğin bir switch. Elbette switch değiştirebilirim. Orada da tasarım zevkine göre tercih etmek kalıyor. Dareu EK75 RT gasket kasa, Havit KB904L göre daha sessiz. Howl 75 o konuda bakmadım bilmiyorum.

Bu arada daha demin acaba UluGames yazsam kendi ürettiği ürünlerden yollar mı diye. Forumda önerirken en azından deneyimlemek için istiyorum da her ürüne de bütçe çıkarmak bir yerden sonra çok maliyetli oluyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,175
Üyeler
187,005
Son üye
calfeg
Geri