thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,587
8 gb ram ne ya![]()
sadece 1 ay sonra bu konuya girip fiyatına bakalım olur mu8 GB Ram ve 512 SSD çok da sıcak fırsat sayılmaz be hocam![]()
Haklısınız hocam.sadece 1 ay sonra bu konuya girip fiyatına bakalım olur mu16 GB a gigabyte olan da düştü ona da bakabilirsiniz
Normal şartlar olsa bu indirim değil bindirim ama laptop tarafında da sağlam ram kıtlığı başlıyor tahminimce en ucuza bunu sunabilmiş acer 40.000 TL taksitle ne alabilirim diyen için iyi fiyat yoksa kasım ayında alınmalıydıBu laptopun orjinalinde 8gb ram olan modeli mi varmış? Sanki üstünden sökülmüş gibi geldi bir an.
Hangi laptopa baksam haziran temmuz gibi fiyat dibi görmüş, sonra da yükselmiş. İkinci el piyasası da garip satan çok ama fiyat yüksek, yerine koyma maliyeti yükselince kimsenin alası satası yok gibi. Paylaşım için teşekkürler bu arada.Normal şartlar olsa bu indirim değil bindirim ama laptop tarafında da sağlam ram kıtlığı başlıyor tahminimce en ucuza bunu sunabilmiş acer 40.000 TL taksitle ne alabilirim diyen için iyi fiyat yoksa kasım ayında alınmalıydı
Alan aldı piyasa inanılmaz hareketli sürekli fiyatlar arttığı için, bir süre sonra talep illa ki azalacak ama fiyatların bir süre daha artacağını düşünüyorum mayıs ayına geldiğimizde bu kriz netleşir.Hangi laptopa baksam haziran temmuz gibi fiyat dibi görmüş, sonra da yükselmiş. İkinci el piyasası da garip satan çok ama fiyat yüksek, yerine koyma maliyeti yükselince kimsenin alası satası yok gibi. Paylaşım için teşekkürler bu arada.
parası olan bence de onu almalı135W adaptör , 60W gpu ve zayıf soğutma. 6-7K daha verilirse 16gb ramli çok daha iyi cihazlar alınabilir.
Özellikle 14 oled 2.8K ekran modellerinde fiyatlar acayip uçmuş. 28 bine fiyat çok iyi diye tecno megabook almıştım ama fan gürültüsüne dayanamayıp iade ettim. Aldığım fiyata almak isteyen de olmadı hiç, iade ettim ben de.Alan aldı piyasa inanılmaz hareketli sürekli fiyatlar arttığı için, bir süre sonra talep illa ki azalacak ama fiyatların bir süre daha artacağını düşünüyorum mayıs ayına geldiğimizde bu kriz netleşir.