Android Hyper OS 3.0.8.0 Geldi!

Reaksiyon skoru
101
Şuan yüklüyorum aslında içeriği güzel gibi kamera optimizasyonu özellikle umutlandırıcı çünkü dün karda çekerken hiç stabil değil kamera çok oynuyor

Ekler

• 7260.webp
    7260.webp
    83.1 KB · Hit: 158
Şuan yüklüyorum aslında içeriği güzel gibi kamera optimizasyonu özellikle umutlandırıcı çünkü dün karda çekerken hiç stabil değil kamera çok oynuyor
Hangi cihazı kullanıyorsun?

note 12 pro 4g hala 1.0 da falan 2.0 damı gelmicek ya

Dinamik ada dışında bir artısı yoktu Poco X7 Pro'da keşke güncellemeseydim dedim.Şarj daha hızlı bitiyor.Karanlık temada logolar siyah değildi.Bankalara girince tepedeki saat bildirimlerin olduğu yer siyah beyaz yanıp sönüp duruyor buga girip duruyor.

Hemen güncelleme yapmak iyi olmaz diye düşünüyorum, tam otursun hatalar duzeltilsin öyle güncellerim.

Hangi cihazı kullanıyorsun?
Geç dönüş için pardon Xiaomi 15t pro 512 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen güncelleme yapmak iyi olmaz diye düşünüyorum, tam otursun hatalar duzeltilsin öyle güncellerim.
Valla ben hyper OS 3 yüklemiştim üstüne yükledim şuan bir sorunu görmedim

Dinamik ada dışında bir artısı yoktu Poco X7 Pro'da keşke güncellemeseydim dedim.Şarj daha hızlı bitiyor.Karanlık temada logolar siyah değildi.Bankalara girince tepedeki saat bildirimlerin olduğu yer siyah beyaz yanıp sönüp duruyor buga girip duruyor.
Bendede xioami 15t pro var hyper OS 2 bende berbattı şarjı su gibi bitiyordu,dinamik adayı beğendim ama keşke hep açık kalsaydı

note 12 pro 4g hala 1.0 da falan 2.0 damı gelmicek ya
Telefonu Irak'tan aldıysan ve açtırdıysan fastboot rom atman lazım bende redmi 13 pro plus ta var Irak'tan alınıp açılmış hala Hyper OS 1 yüklü

Ya hiç sorma 8k çeken telefonu 2.0 ile 4k30 a düşürüldü yazıklar olsun böyle firmaya
Bende olmadı öyle bir şey ama bu nasıl bir düşüş böyle

Geç dönüş için pardon Xiaomi 15t pro 512 gb

Valla ben hyper OS 3 yüklemiştim üstüne yükledim şuan bir sorunu görmedim

Bendede xioami 15t pro var hyper OS 2 bende berbattı şarjı su gibi bitiyordu,dinamik adayı beğendim ama keşke hep açık kalsaydı

Telefonu Irak'tan aldıysan ve açtırdıysan fastboot rom atman lazım bende redmi 13 pro plus ta var Irak'tan alınıp açılmış hala Hyper OS 1 yüklü

Bende olmadı öyle bir şey ama bu nasıl bir düşüş böyle
Valla 10t ve 13 t var 2 side düştü

15 ultra kullanıyorum ve hyperos 2 den 3 geçişte hissettiğim tek şey dynamic island oldu. Birkaç güncelleme sonra yeni kamera arayüzünüde getirirler bence 17 ultrada olan.

üstteki ne la fakir dinamik adasımı

15 ultra kullanıyorum ve hyperos 2 den 3 geçişte hissettiğim tek şey dynamic island oldu. Birkaç güncelleme sonra yeni kamera arayüzünüde getirirler bence 17 ultrada olan.
Bende pil tüketimi bayağı düştü ondan memnun kaldım

üstteki ne la fakir dinamik adasımı
Eipstein Adası,iPhone 15 ten pahalı telefona fakir diyor 🤣

Son düzenleme:
Bende pil tüketimi bayağı düştü ondan memnun kaldım

Eipstein Adası
Global romdan eu roma geçerken biraz hissettmiştim bataryanın daha yavaş bittiğini ama hyperos 3 de pek hissedemedim ben.

Global romdan eu roma geçerken biraz hissettmiştim bataryanın daha yavaş bittiğini ama hyperos 3 de pek hissedemedim ben.
Vallaha eskiden pubg mobile oynarken 10 dakikada %12 şarj yiyordu servise gönderecektim bu sürüm geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri