0-20 K PC önerir misiniz? varmı güzel

var. sarı siteye gir fiyatı filtrele 18-21 arasına dediğim ekran kartlı sistemler vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al bak mesela bu var sıvı soğutmalı bide. parçaları sağlıklımı diye sor taş gibi sistem

lan bak kaç kere diyeyim ikinci el olmayacak olmayacak taksitli ödeyem şuan o kadar param yok çünkü ikinci el önermeyin bide senin önerdiğin sistemden o fiyata 2.el daha iyisini bulurum

En kötü 30K çıkman lazım. Artık 20-30K arasına düzgün sistem yok. Hazır olarak ekran kartsız ancak APU bulabildim. O da alınmaz.

Mesela şu alınabilir çıkabilirsen. Buna yakın RX 9060 8 GB versiyonları var. Bütçede 16 GB VRAM'a çıkamıyorsan Nvidia almak daha mantıklı.
güzel sistem şey mi yapsak 20 k ya ekran kartsız mükemmel sistem toplasak veya en az ekran kartsız en az fiyata iyi bir kasa toplayak ekran kartını ikinci elden veya sonradan sıfır alayım şuan çünkü param yok en çok 20 k lık taksitli sistem olur veya daha azı

Uygunsuz davranış
lan bak kaç kere diyeyim ikinci el olmayacak olmayacak taksitli ödeyem şuan o kadar param yok çünkü ikinci el önermeyin bide senin önerdiğin sistemden o fiyata 2.el daha iyisini bulurum
dostum senin beyninin sol lobu çalışmıyor mu bahsettiğim kartlara sahip sistemler zaten 2. el kasalarda diye yazmışım. sen varmı diye sorduğun için ben attım zaten

dostum senin beyninin sol lobu çalışmıyor mu bahsettiğim kartlara sahip sistemler zaten 2. el kasalarda diye yazmışım. sen varmı diye sorduğun için ben attım zaten
yazma ozaman ikinci el almayacağım diyorum kaç kere ikinci elde öyle kasalar olsa bile alamam diyorum taksitli alacağım diyorum yok ise veya bakmıyorsan yazma veya yok de

güzel sistem şey mi yapsak 20 k ya ekran kartsız mükemmel sistem toplasak veya en az ekran kartsız en az fiyata iyi bir kasa toplayak ekran kartını ikinci elden veya sonradan sıfır alayım şuan çünkü param yok en çok 20 k lık taksitli sistem olur veya daha azı
Türkiye'de halen ekran kartsız sistem satışı yapan yer yok. Ayrı ayrı anakart, bellek vb. toplamayı deneyebilirsin.

Burası 20K civarı tutuyor.

Anakart ve kasayı değiştirebilirsin. Ama alırken VRM soğutuculu bir anakart alın. İşlemci soğutucu da acelesi yok veya daha ucuza alınabilir.

Son düzenleme:
bu fiyatlar için kendin toplasan (2.el ürünlerle) emin ol çok daha iyi bir sonuç alırsın. eğer yapay zekaya falan önem vermiyosan amd serisinden 2.el kartları uygun fiyata bulabilirsin (6500-6600 gibi)

bu fiyatlar için kendin toplasan (2.el ürünlerle) emin ol çok daha iyi bir sonuç alırsın. eğer yapay zekaya falan önem vermiyosan amd serisinden 2.el kartları uygun fiyata bulabilirsin (6500-6600 gibi)
evet ama 20 k gibi param şuan olsa toplardım zaten ama sıfır alıp taksitli ödemek istiyorum her ay para gitsin ben para biriktiremem çünkü eğer ikinci elde taksit diye bir şey varsa çok iyi olurdu ama yok

Türkiye'de halen ekran kartsız sistem satışı yapan yer yok. Ayrı ayrı anakart, bellek vb. toplamayı deneyebilirsin.

Burası 20K civarı tutuyor.

Anakart ve kasayı değiştirebilirsin. Ama alırken VRM soğutuculu bir anakart alın. İşlemci soğutucu da acelesi yok veya daha ucuza alınabilir.
teşekkür ederim

Şuanda hareketli olan parçaları
örneğin
Ekran kartları
Ramler
depolamalar
bunları şuan 2.el veya sıfır almaya çalış. Kalanları taksit taksit yavaş yavaş alırsın

Şuanda hareketli olan parçaları
örneğin
Ekran kartları
Ramler
depolamalar
bunları şuan 2.el veya sıfır almaya çalış. Kalanları taksit taksit yavaş yavaş alırsın
b450 veya b550 anakart alıp ryzen 5 3600 taksam 16 gb ddr4 ram şuanlık ekran kartı olarak rtx 2060 iyi midir ssd felan hallederiz bu sistem iyi mi? yoksa önerdiğin başka şeylerde var mı ?

evet genelde oynadığın oyunlara göre bazı parçalar düşük tutulup bazıları yüksek seçilebilir (darboğaz yapmayacak şekilde) daha yüksek fps için. onun dışında sıfır istiyorsan öneceden kullandığın sisteme benzer kasalar bulabilirsin en iyi ihtimal olarak ben 2. el istediğini düşünmüştüm. 2. el istersen sahibindenden biraz araştırabilirsin rx6000 yada 3060 lı kasalar var 20 civarına onlarla her oyunu oynayabilirsin. ki bende rx 6600 kullanıyorum oynayamadığım oyun yok.
rx 6600 20 etmez max 15 6650 liyi zor sattım 15 e 2 klık sogutucu olduug halde

Geri