❌İndirim Bitti! North Bayou F80 1.099TL

Almayanı dövsek yeridir. Yılların eziyetini ortadan kaldıran efsane bir ürün. Fiyat olarak parasını fazlasıyla hakeden nadir ürünlerdendir. 1 buçuk yıl önce 1300e almışım. Hala fiyatı da artmayan enteresan ürünlerden
dayanamadım kart puanı var tek n11 özel gelmişti :D gittim çektim beyazını herkese kuruyorum benim neyim eksik dedim ürün.
32 inç 6 kiloluk monitorlerde denedim güzeldi :)

dayanamadım kart puanı var tek n11 özel gelmişti :D gittim çektim beyazını herkese kuruyorum benim neyim eksik dedim ürün.
32 inç 6 kiloluk monitorlerde denedim güzeldi :)
konudan bağımsız ekran kartı ne alıcan hocam aşağı yukarı aynı sistem bende de var da 9070xt ye yükseltsemmi diye gidip geliyorum 3070ti dan

konudan bağımsız ekran kartı ne alıcan hocam aşağı yukarı aynı sistem bende de var da 9070xt ye yükseltsemmi diye gidip geliyorum 3070ti dan
5080 super çikarsa çıkmasa 5080 vram eklerlerse alıcam :) amd bütün serilerini alan biri olarak driver her sene kötü gidiyor yüzünden vazgeçtim ondan.
ekran kartı hariç son parçaları aldım yılbaşı girdi araya :D

5080 super çikarsa çıkmasa 5080 vram eklerlerse alıcam :) amd bütün serilerini alan biri olarak driver her sene kötü gidiyor yüzünden vazgeçtim ondan.
ekran kartı hariç son parçaları aldım yılbaşı girdi araya :D
ekran kartı almak istiyorum ama daha psu alınmadı hala bi karar veremedim rog thor 2 alcam çoğu gereksiz dedi

Çift kollusu var çok iyi
Çıkarsa ahtapot gibi 7 kollu onuda alırım.

Geri