asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,033
batu kredi çekmeye çalıştı öyle düşün beleş para dedi 120 ye kartı sat 10 a rami sat diger parçaları sat bedava para dedial işte tabi biter
batu kredi çekmeye çalıştı öyle düşün beleş para dedi 120 ye kartı sat 10 a rami sat diger parçaları sat bedava para dedial işte tabi biter
120 nakit bu karta vermek saçmalık bence suprim falan 130 civarına satılıyor zatenbatu kredi çekmeye çalıştı öyle düşün beleş para dedi 120 ye kartı sat 10 a rami sat diger parçaları sat bedava para dedi
Her türlü daha mantıklı geldi, verdikleri parçaları satmak çok zor ekran kartı için alırsanız, örneğin 245kf satılacağı fiyat 8k 9k gerisi zaten belli 25k indirim oluyor ortalama, e bakınca suprim alıp dizerim yine, sistemi ikinci elde alacak adam da kalmamış olacak bu şekilde, zaten alıcısı az fiyatından dolayı yani belli kesim alıyor onlarda suprimi alacak şimdi, ikinci elden satarım diyenlerin uzun süre beklemesi lazım inno için gibi duruyoramaç sadece 5090 ise suprim tabii ki mantıklı değer farka
1 aya ikisi de o fiyata satılmayacak gibi120 nakit bu karta vermek saçmalık bence suprim falan 130 civarına satılıyor zaten
130 a suprim in s nin olmaması ossurttu1 aya ikisi de o fiyata satılmayacak gibi
5090 suprim için çok uğraştım ama bu dediğinize pek katılmadığımdan dolayı vatandaki sistemi aldım en son. 10 derece daha sıcak çalışıyor ama Vatandaki 5090 100k gibi bir maliyetle geliyor.amaç sadece 5090 ise suprim tabii ki mantıklı değer farka
10dk sonra stok gelecek incehesapa önceki mesajlara bak130 a suprim in s nin olmaması ossurttu
üstad sadece msi logosu bile daha hızlı sattırıyor yoksa haklısın bir de 10 a kadar kalsın diye bekliyorum ama bitti gibi5090 suprim için çok uğraştım ama bu dediğinize pek katılmadığımdan dolayı vatandaki sistemi aldım en son. 10 derece daha sıcak çalışıyor ama Vatandaki 5090 100k gibi bir maliyetle geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam 2 mesaj yukarda var ya ondan bahsediyoruz gelecek incehesap gaming gecesine birazdan130 a suprim in s nin olmaması ossurttu
kral taksitli diyorsun ya sürekli 130 geliyor gibi davranmanız komedi üstüne incehespatan ürün almam ben zam gelicek diye 9070xt ve 9060xt alanların ürünlerini iptal edip göndermeyen firma üstüne 5090 ı 155 bin tl iken 1 gün önce 1 gün sonra 159 k diyen firma + taksit yok ödeyebiliceginiz bir mebla olmuyor10dk sonra stok gelecek incehesapa önceki mesajlara bak
5090'ı kendim kullanacağım.üstad sadece msi logosu bile daha hızlı sattırıyor yoksa haklısın bir de 10 a kadar kalsın diye bekliyorum ama bitti gibi