thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,553
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrar geliyor stok ben alabildim ya da - stok benim 
bilemiyorum ömrümde gördügüm en garip sistem di zaten al sat için döşemişleriyi de o zaman niye böyle koyuyolar psu
al sen parçala sat sistemi bubilemiyorum ömrümde gördügüm en garip sistem di zaten al sat için döşemişler
stok yine geldi koşun
Hayırlı olsuntekrar geliyor stok ben alabildim ya da - stok benim![]()
Al sata gitmez bu sistem. Bende aldım fakat al-sat için fena patlar bu sistem demedi demeyin çünkü nakit satmaya kalksan 115 in kuruş üstüne satamazsınız bu kartı onu da herkes almaz.bilemiyorum ömrümde gördügüm en garip sistem di zaten al sat için döşemişler
hadi abicim hadi 1 ay sonra resmi olarak nvdia 5090 ları 3000 dolardan ve üzerinde satacak o zaman tr de kartlar 6000 dolar oldugunda 135 e alanlar kartları okutur zaten param olsa net çekerdimAl sata gitmez bu sistem. Bende aldım fakat al-sat için fena patlar bu sistem demedi demeyin çünkü nakit satmaya kalksan 115 in kuruş üstüne satamazsınız bu kartı onu da herkes almaz.
Şahsen kendinizi 5090 alıcısı gibi düşünün geçen hafta 125 e SUPRIM SOC satılan bir piyasada neden 115-120 gibi komik rakamlara milletten inno3d alasınız?
6 taksit 135 e denk getirmek bile nakit 120 ye almaktan fersah fersah daha avantajlı. Üstelik bu kadar pahalı kartlarda herkes faturanın kendi adına olmasını da ister yani 20-30K lık kartları satmaya benzemez bu haberiniz olsun...
Aynen öyle katılıyorum. Al-sat için alanlar kendilerini büyük bir stresin altına sokuyor.6 taksit 135 e denk getirmek bile nakit 120 ye almaktan fersah fersah daha avantajlı.
Üstelik bu kadar pahalı kartlarda herkes faturanın kendi adına olmasını da ister yani 20-30K lık kartları satmaya benzemez bu haberiniz olsun...
136k yı bağlamak yerine altın /gümüş almak daha mantıklı vallaAynen öyle katılıyorum. Al-sat için alanlar kendilerini büyük bir stresin altına sokuyor.
Bence de dediğiniz gibial sen parçala sat sistemi bu
satamazsınız edemezsiniz diyen uyanklara bakmayın bekleyin 1 ay kadar satarsınız daha fayiş rakama alanlara hayırlı olsun136k yı bağlamak yerine altın /gümüş almak daha mantıklı valla