Kayıtsız telefon 4ay sürenin başladığı nasıl anlaşılır

asafiso

80+
Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar 2026nın ilk 4 ayını boş geçirmek istiyordum ama simi yeni yıla girmeden çıkarmak aklıma gelmedi sizce şimdi çıkarsam geç olmuş olur mu sim çıkarırsam da o kayıtlı sürenin başlayıp başlamadığını öğrenebilir miyim

arkadaşlar 2026nın ilk 4 ayını boş geçirmek istiyordum ama simi yeni yıla girmeden çıkarmak aklıma gelmedi sizce şimdi çıkarsam geç olmuş olur mu sim çıkarırsam da o kayıtlı sürenin başlayıp başlamadığını öğrenebilir miyim
Diğer sime takarsan diğer simin de süresi başlar aynı yerinde kalsın mesaj olarak kaç gün kaldığını anlarsın bitince diğer yuvaya tak 4 ay daha kullan

yok benim anlatmak istediğim şuanki sim yuvasından çıkarıp ilk 4 ay boyunca hiç kullanmak istemiyorum ondan sonraki 8 ayda 4+4 şeklinde kullanmak istiyorum ama şimdi simi çıkarsam bile önceden takılı olan yuvadaki simin süresininbaşlayıp başlamadığını öğrenebilir miyim

Hattı taktığında başlar örneğin ocak 1 de 1 gün bile takarsan 1 ay sayar mayıs a kadar takmazsan 0 gün taktığın gün başlar

Hattı taktığında başlar örneğin ocak 1 de 1 gün bile takarsan 1 ay sayar mayıs a kadar takmazsan 0 gün taktığın gün başlar
Hocam sağol yorumun için ama sen beni anlayamamışsın galiba , ben 1 ocağa girerken hat takılıydı hattın aktifleşip aktifleşmediğini bilmiyorum bunu öğrenebilir miyim diye soruyorum

Hocam sağol yorumun için ama sen beni anlayamamışsın galiba , ben 1 ocağa girerken hat takılıydı hattın aktifleşip aktifleşmediğini bilmiyorum bunu öğrenebilir miyim diye soruyorum
buraya sor, geniş konu..

1 ay içerisinde şebeke almazsa eger o ayı pas geçiyor yani ocaktayız şubata girdiğinde o ay içinde şebeke almaması lazım ama 1 gün şebeke alırsa 30 gün düşer demişti bi abim bana

Eger kapanmis imeiye takiliysa hattin sebeke almadiysa sure baslamaz. Sebeke alsaydi da 1 ay suren eksilirdi o zaman da 1 ay kullanirsin sonra cikartirsin 3 ay kalir o imeide.

1 ay içerisinde şebeke almazsa eger o ayı pas geçiyor yani ocaktayız şubata girdiğinde o ay içinde şebeke almaması lazım ama 1 gün şebeke alırsa 30 gün düşer demişti
Şebeke alıp almadığımı kontrol edeyim dedim 1 ocak günü birkaç telefon araması yapmışım yani senin dediğin durumda 1aylık süre düşmüş oldu ama ben bir kere aktifleşti mi 4 ay sürüyor diye biliyordum açıkçası ihtimaller üzerinden de hareket etmek istemiyorum

ben 2 gün önce denemiştim şebeke yoktu daha sıfırlanmamıştı keşke sökmeden şebeke var mı yok mu baksaydın telefona göre sıfırlanma zamanı değişebiliyor.

ben 2 gün önce denemiştim şebeke yoktu daha sıfırlanmamıştı keşke sökmeden şebeke var mı yok mu baksaydın telefona göre sıfırlanma zamanı değişebiliyor.
Evet dediğin doğru Şebekenin gelmemiş olma ihtimali de var tanıdıklarımınki hala açılmadı , simi bi daha takıp bakmayı düşünüyorum sağol desteğin için

işte ama takarsan 4 ay süren başlamış olacak eğer sıfırlanmışsa onu da göze alman lazım

işte ama takarsan 4 ay süren başlamış olacak eğer sıfırlanmışsa onu da göze alman lazım
Ben simi çıkartmadan önce sim yuvası aktifleşmişse geri takınca normal şekilde sim çalışacak , önceden aktifleşmediyse de aktifleşme isteği gönderecek ama hemen aktifleşmeyeceği için de önceki durumu öğrenebilirim diye düşündüm (ama ona da şöyle bi sorun var eğer aktifleşme onayı geldiği zaman değil de aktifleşme isteği gönderildiği zaman 4 aylık sürenin başlama vakti ise zortlamış olurum ama bu sefer de zaten 1 ocakda iaktifleşme isteği göndermiş oluyorum … iki ucu boklu değnek
bi yerde yanlış bişey mi biliyorum/söylüyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,158
Üyeler
187,460
Son üye
grøven
Geri