Rx6500xt ekran kartım var buna anakart ve işlemci önerisi

ben şimdi r5 5600 ü takıp mı yapıcam bios yoksa üzerindeki işlemci ile yapayım mı ?
eski işlemci ile yapacaksanız son surum bıos kurun sonra 5600 takıcaksanız goruntu gelırse problem yok gelmezse gecmıs olsun yenı anakarta gecersınız elınızdekı ekran kartı ve ıslemcıyı satarsınız ustune ekler yenı ekran kartı alırsınız attığım linkte 2. el satan bolca var bakıp alabılırsınız oradan almadan öncede referans sorun daha önce alısverıs yapanlar illa vardır ben hep 2. el alıyorum kartlarımı ve mutluyum gayet fıyatları uyguna geliyor https://www.facebook.com/groups/gpuworld?locale=tr_TR

5600 ile 3060ti 6700 xt gibi kartlar problemsiz güzel olur hemde mutlu eder her oyunu oynarsınız 1080p de

5600 ile 3060ti 6700 xt gibi kartlar problemsiz güzel olur hemde mutlu eder her oyunu oynarsınız 1080p de
3060ti lar ne kadar aşagı yukarı kral ben hakim degilim piyasasına birde r3 3200g a320mh biostar anakart ve rx6500xt sapphire ne kadar eder

a320 mh boşa çıkıyo 3200 g boşa çıkıyor bunları satıp ekran kartınıda satabilirsem aslında güzel bi nvdia ekran kartı olabilir dediginiz gibi ama temiz bulabilirmiyim bilmiyorum hiç bilgim yok o konularda
bence anakartı satma onlar da ateş pahası oldu bios update yap elindeki işlemciyle sonra onu sat 3600e geç

3060ti lar ne kadar aşagı yukarı kral ben hakim degilim piyasasına birde r3 3200g a320mh biostar anakart ve rx6500xt sapphire ne kadar eder
işlemci 1 1.5 arası verırsın sanırım pek emın degılım anakartta 1 1.5 cıvarına gider ekran kartı bılmıyorum guncelı kac ama 2k eder muhtemelen bencede anakartı bıos ıle kurtar ıslemcı ekran kartını ver gitsin 3060ti 6700 xt 8-10 k cıvaarı 2. elde

işlemci 1 1.5 arası verırsın sanırım pek emın degılım anakartta 1 1.5 cıvarına gider ekran kartı bılmıyorum guncelı kac ama 2k eder muhtemelen bencede anakartı bıos ıle kurtar ıslemcı ekran kartını ver gitsin 3060ti 6700 xt 8-10 k cıvaarı 2. elde
teşekkür ederim

A320MH Anakartımın bios güncellemesini yaptım bugünde inşallah işlemcim gelecek acaba tanımama gibi bir durumu olabilir mi anakartın tanımaz ise sipariş ettiğim anakartı mecbur alacağım galiba

bu yüzden işlemciyi 5600 yapıyoruzya yoksa adamın elinde a320 mh var
anakartta en tepe zen 2 desteği var kartı biraz daha iyi olsaydı anakartı değiştirmesine gerek olamadan sadece 3600 alarak hesabı kapatırdık
ama ekran kartı fazla güçsüz bu yüzden kartı değişmek yerine işlemci yi giriş seviyesine getirerek bu açığı kapatırız
tabi adam sonaradan oyun oynarım derse işin rengi değişir kesinlikle kartın değişmesi gerekir ama sadece tiktok yayıncılığı için bu sistem yeterli
katın değişmesini gerekli bulmuyorum
ne anlatıyon hacı arkadaş o anakartla 5600 işlemciyi bile kullanır bios güncellesin yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A320MH Anakartımın bios güncellemesini yaptım bugünde inşallah işlemcim gelecek acaba tanımama gibi bir durumu olabilir mi anakartın tanımaz ise sipariş ettiğim anakartı mecbur alacağım galiba
son sürüme güncellediysen sorun olmaz açılmazsa power kablosunu psu dan sök bios pilini çıkar cmos sıfırla genelde clrtcs clr-cmos pini olur 2pinli 3 dk falan bekle tak geri

bana kalsa bu sistemi sat 6 7k ya satsan alıcısını bulursan belki pahalıya gider ikinci elden hazır sistemde düşürebilirsin 10 15k ya gtx 1660 süper 5600 lü falan

ne anlatıyon hacı arkadaş o anakartla 5600 işlemciyi bile kullanır bios güncellesin yeter

son sürüme güncellediysen sorun olmaz açılmazsa power kablosunu psu dan sök bios pilini çıkar cmos sıfırla genelde clrtcs clr-cmos pini olur 2pinli 3 dk falan bekle tak geri

bana kalsa bu sistemi sat 6 7k ya satsan alıcısını bulursan belki pahalıya gider ikinci elden hazır sistemde düşürebilirsin 10 15k ya gtx 1660 süper 5600 lü falan
yavaş yavaş sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum işlemci boşa çıktı 500 watt psu var eğer anakartım yeterli gelirse sipariş verdigim a520 iade edip ekran kartınıda satıp yerine bi anakart alabilirim ben çok hikayeli oyunlar oynamıyorum sadece tiktokta metin2 yayını yapıyorum arada girersem cs giriyorum o kadar

Bios güncelleme mi yaptım işlemci elime ulaştı ilk başta böyle oldu 2 3 sefer sonra pc açıldı ekran gitti bende yeniden başlattım şimdi ekran açık acab bir sorun varmıdır
1000182276.webp

Bios güncelleme mi yaptım işlemci elime ulaştı ilk başta böyle oldu 2 3 sefer sonra pc açıldı ekran gitti bende yeniden başlattım şimdi ekran açık acab bir sorun varmıdır
1000182276.webp

Ekler

• 1000182280.webp
    1000182280.webp
    3.4 MB · Hit: 10
yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba bir sorun varmıdır işlemcide tray olarak aldım

problem varmı gayet acılmıs pc sağlam duruyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri