Freesync aç kapa yapınca bi anlık düşüp tekrar eskisi gibi 2505mhz'de çalışmaya devam ediyor.Sorun FreeSync hocam. Ben de yaşadım çünkü. Ya monitördeki ya da Radeon uygulamasındaki FreeSync ayarıyla oyna, değiştir. Sorun çözülür büyük ihtimal.
Freesync aç kapa yapınca bi anlık düşüp tekrar eskisi gibi 2505mhz'de çalışmaya devam ediyor.
Hayır arkaplanda çalışan bir şey yok.Arka planda çalışan bir şey var mı? Video olarak da.
Hayır arkaplanda çalışan bir şey yok.
He sen öyle düşünüyorsun, tabi bir şey ile uğraşırken 2500 veya 3100 fln normal, ama boştayken böyleymiş, arka planda da bir şey açık değil diyor.Yine normal. Benim kart da full sabit frekansta çalışıyor monitörüm 60 Hz olsa bile. Belki pencerelerle ilgili grafik ayarı veya gpu hızlandırmadan dolayı böyledir onu bilmiyorum ama sabit kalması normal, kartın çalışma şeklinde bir soruna falan işaret etmiyor.
O dediğiniz çekirdek frekansı. Vram frekansı için 2500 normal.Herkesde 25Mhz-100Mhz arasında görüyorum bu nasıl normal bi durum olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir etkisi olmadı.
Revios kullanıyorum 80 işlemden fazla çalışmıyor boştayken.He sen öyle düşünüyorsun, tabi bir şey ile uğraşırken 2500 veya 3100 fln normal, ama boştayken böyleymiş, arka planda da bir şey açık değil diyor.
Ya Windows corttur ya da illa bir şey açıktır kullanıyordur.
Hayır eski bilgisayarımda aynı menüde aynı yerde 25mhz yazıyordu şimdi 2500mhz.O dediğiniz çekirdek frekansı. Vram frekansı için 2500 normal.
Evet bu normal değil. Ben olsam ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklerdim.Revios kullanıyorum 80 işlemden fazla çalışmıyor boştayken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır eski bilgisayarımda aynı menüde aynı yerde 25mhz yazıyordu şimdi 2500mhz.
Daha dün sürücülerimi kaldırıp tekrar indirdim.Evet bu normal değil. Ben olsam ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklerdim.
Dp kullanıyorum eski monitörüm 165hz 320hz'e geçtim eskidende aynı sorun vardı.Normal bu, Radeon kartlarda oluyor. Arkada kullanan bir şey ya da virus yok, CRU ile özel çözünürlük ayarlayıp oradaki bir değeri düşürüp boşta 200MHz civarı çalıştırabilirsiniz. Boşta 4-5 derece sıcaklık düşüşü olur. Ekran ayarlarından monitörü 60Hz ayarlarsanız düşer zaten görürsünüz.
HDMI mı DP mi kullanıyorsunuz, monitörünüz kaç hz?
Normal bu, Radeon kartlarda oluyor. Arkada kullanan bir şey ya da virus yok, CRU ile özel çözünürlük ayarlayıp oradaki bir değeri düşürüp boşta 200MHz civarı çalıştırabilirsiniz. Boşta 4-5 derece sıcaklık düşüşü olur. Ekran ayarlarından monitörü 60Hz ayarlarsanız düşer zaten görürsünüz.
HDMI mı DP mi kullanıyorsunuz, monitörünüz kaç hz?