Yardım Gamegaraj slayer X7T BIOS güncellemesi yapan var mı?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
459
Slayer X7T 5060 laptopum var ve aldığım günden beridir BIOS güncellemesini yapmadım, içinizden güncelleme yapıpta sorun yaşamayan varsa ben de yaparım ama mühendislik öğrencisiyim ve sınavlarda yaklaştığından bilgisayarda her gün işim oluyor ve biliyorsunuz ki genelde güncelleme yapıldığı zaman birşeyler düzeltilirken bazı şeyler bozulabiliyor veya beklenmeyen hatalar çıkabiliyor ama hala fabrika çıkışındaki BIOS var, birde laptopu her açtığımda ekran parlaklığının otomatik olarak %70 e arttırma sıkıntısı var ve ne yaptıysam düzelmedi belki güncelleme sonrası bu da düzelebilir.

Slayer modellerde BIOS yapmak çok önemli. Yoksa sorunlar peşinizi bırakmaz. Ben her yeni sürüm geldiğinde yapıyorum.

Slayer modellerde BIOS yapmak çok önemli. Yoksa sorunlar peşinizi bırakmaz. Ben her yeni sürüm geldiğinde yapıyorum.
Tamam sağ olun hocam sorun yaşamadıysanız sıkıntı yok ama dediğim gibi sonuçta laptop ASUS veya MSI olmadığından güncellemeler beni biraz korkutuyor, yeni BIOS şunu şunu düzeltiyor derler ama haberleri olmadan başka gün başka bişeyden patlarız belki, birde sizde de parlaklık artma sorunu var mı, ben hep %30 veya %40 bandında kullanıyorum ama her açtığımda istisnasız %70 yapıyor ve beni çıldırtıyor bu durum, BIOS galiba temmuz ayının o zamandan sıkıntılıysa umarım düzelir.

Slayer modellerin bios güncellemesi nasıl oluyor direk hiç bilmediğimden soruyorum bende de x7t laptop var hiç yapmadım

Slayer modellerin bios güncellemesi nasıl oluyor direk hiç bilmediğimden soruyorum bende de x7t laptop var hiç yapmadım
Hocam şimdi baktımda son aralık ayında BIOS yayınlanmış ve bendeki temmuz ayını düşününce baya bi zaman geçmiş, sitesinden BIOS'u indirdikten sonra beni oku adlı metin belgesinde hangi klasöre gitmeniz gerektiği zaten yazıyor, gittiğinizdeyse garip isimli bir .cap dosyası çıkıyor ve bunu yönetici olarak çalıştırın demişler ben de şimdi onu ve control center programını güncelliycem ona da aralık güncellemesi gelmiş.

Son düzenleme:
Geri