Çözüldü✓ ALACAĞIM KASA HAKKINDA

Dövize bakarsan 4.551,22 Lira ama anladim ne demek istedigini. Sende ne kasa var ?

Benim attığım kasa daha hoş durmuyormu hocam şuanki kasamida satiyorum
Bir arkadasimizin yazdigi gibi Mesh olmasi cok iyi. ama FAN Controll PWM. Senin sectigin öndeki FANLAR 120 lik arkadaki 140 likmi ? tabi senin gözündede hos olmasi lazim. senin icine sinmesi lazim.birde arkada Kablolar temiz cekilmis mi

Bir arkadasimizin yazdigi gibi Mesh olmasi cok iyi. ama FAN Controll PWM. Senin sectigin öndeki FANLAR 120 lik arkadaki 140 likmi ? tabi senin gözündede hos olmasi lazim. senin icine sinmesi lazim.birde arkada Kablolar temiz cekilmis mi
Fan kontrol muhabbetini hiç bilmiyorum hocam ama hava akışının iyi fanlarinda sessiz çalıştığı söyleniyor o nedenle bunu düşündüm zaten ve fiyatıda aşırı uygun anlicaniz ne kadar düşük fiyat o kadar iyi benim için

ozaman al tabii ki.ya zaten ses yapsa bile yada hosuna gitmedi fanlarini sonradan da degistirebilirsin.arti FAN Controll Bios dan da ayarlanabilinir yada kasada kendi HUB kutusu var ise.. Fiyati ve görüntüsü icine sindi ise al derim.. yoksa iyice Cikmazlara girersin.

ozaman al tabii ki.ya zaten ses yapsa bile yada hosuna gitmedi fanlarini sonradan da degistirebilirsin.arti FAN Controll Bios dan da ayarlanabilinir yada kasada kendi HUB kutusu var ise.. Fiyati ve görüntüsü icine sindi ise al derim.. yoksa iyice Cikmazlara girersin.
Hocam en kötü sonradan fanları değiştirme planım var zaten rgb kontolcusu falanda değiştirebilirmiyim sonradan

Hocam en kötü sonradan fanları değiştirme planım var zaten rgb kontolcusu falanda değiştirebilirmiyim sonradan
tabii ki diledigini yapabilirsin.ya anakart üzerinden yada HUB alip oraya takabilirsin hepsini

benim am4 platformunda kullandigim kasa Be quiet 500FX onun arkasinda hub var oradan yönetiyorum hepsini. AM5 platformunda ise anakartima taktim hepsini.yani kendine göre ayar cekebilirsin.Meshin arkasinda Toz filteride varsa ayda bir onu cikartip tozunu alirsin,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kasanin tam linkini buraya bir atabilirmisin yakindan bir bakmak isterdim.

benim am4 platformunda kullandigim kasa Be quiet 500FX onun arkasinda hub var oradan yönetiyorum hepsini. AM5 platformunda ise anakartima taktim hepsini.yani kendine göre ayar cekebilirsin.Meshin arkasinda Toz filteride varsa ayda bir onu cikartip tozunu alirsin,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kasanin tam linkini buraya bir atabilirmisin yakindan bir bakmak isterdim.
Tamamdır Hocam öyle yaparım olmazsa teşekkürler

Hayirli olsun baktim güzel Compact duruyor ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,670
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri