Yurt dışından 50 bin TL bütçeyle laptop alınır mı?

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,002
Giriş yapmadan görmemize izin vermiyor haberdar edeyim.

Giriş yapmadan görmemize izin vermiyor haberdar edeyim.
He hocam Google ile direk giriş yapılıyor o birnevi doğrulama sistemi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9789.webp

Yurtdışından laptop alacaksın, klavyen en iyi ihtimalle ingilizce QWERTY olacak. Bu zaten problem demek. Bunun haricinde bu kadar uğraşıp alt seviye bir bilgisayar almış olacaksın. Bence anlamsız bir çaba. Üst seviye Tr'de 150 K olan bir modeli 80-90 K'ya alabiliyorsan klavye vs vs gözardı edilir. Onun haricinde vazgeçmek en iyisi.

Bu arada illa ki alacaksan minimum 5070'li bir cihaz alman daha iyi olur. 5060 ölü bir kart.

Yurtdışından laptop alacaksın, klavyen en iyi ihtimalle ingilizce QWERTY olacak. Bu zaten problem demek. Bunun haricinde bu kadar uğraşıp alt seviye bir bilgisayar almış olacaksın. Bence anlamsız bir çaba. Üst seviye Tr'de 150 K olan bir modeli 80-90 K'ya alabiliyorsan klavye vs vs gözardı edilir. Onun haricinde vazgeçmek en iyisi.

Bu arada illa ki alacaksan minimum 5070'li bir cihaz alman daha iyi olur. 5060 ölü bir kart.
Dostum klavyem zaten İngilizce qwerty benim. Bu, bu kadar büyük bir sorun yaratmaz. Türkiyede 14700hx'li doğru dürüst laptop en az 65-70k onda da bunun özellikleri yok.

tr de pc, diger ulkelere gore daha ucuz.
Kasada evet ama laptopta hayir.

5070 ti larin fiyatı ne kadar hocam
Bakabilirsin hocam Google tıklayınca direk giriş yapıyor. Atıyorum şimdi.

5070 ti larin fiyatı ne kadar hocam
7400 rm hocam beni aşırı aşıyor. Ben zaten full Rust, lol, cs oynayan bir adamım çok işim olmaz Ekran kartıyla.
I7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 5070 olan var HP OMEN 16 alınır mı ? 5800 RM aşırı zorlarsam alabiliyorum.

Bakabilirsin hocam Google tıklayınca direk giriş yapıyor. Atıyorum şimdi.

7400 rm hocam beni aşırı aşıyor. Ben zaten full Rust, lol, cs oynayan bir adamım çok işim olmaz Ekran kartıyla.
I7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 5070 olan var HP OMEN 16 alınır mı ? 5800 RM aşırı zorlarsam alabiliyorum.
TR fiyatida o kadar zatenki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,826
Üyeler
187,577
Son üye
ar-ne
Geri