Fiyatta problemim yok 27’ monitöre ne gibi seçenekler var şuan bilginiz var mı?
exemshop.com
hocam bu üründe monitörün üstüne konulan sensör gibi bir şey var mı?![]()
Pc Ambilight
PC Ambilight ile oyun ve film keyfinizi artırın! Ambilight ışıklar ekran renklerine uyum sağlar, sürükleyici bir deneyim sunar. Dinamik aydınlatmayı keşfedin!exemshop.com
Hocam ürün kalitesi nasıl gerçekten fiyatına değer mi![]()
Pc Ambilight
PC Ambilight ile oyun ve film keyfinizi artırın! Ambilight ışıklar ekran renklerine uyum sağlar, sürükleyici bir deneyim sunar. Dinamik aydınlatmayı keşfedin!exemshop.com
Yok yazılımla kontrol ediliyor. Bu satıcıdan arkadaşıma aldım, çok basit kurulumu. Yazılımı indirip kuruyorsun bu kadarhocam bu üründe monitörün üstüne konulan sensör gibi bir şey var mı?
aynısını kullanıyorum 2 ay oldu alalı. çok memnunum tavsiye ederim![]()
Pc Ambilight
Kötü değil. Bunlar da yurtdışından geitirip satıyor. Skydimo markası. AraştırabilirsinizHocam ürün kalitesi nasıl gerçekten fiyatına değer mi
hocam ben 65" tv için düşünüyorum. sensörsüz ambilight led var mı?Yok yazılımla kontrol ediliyor. Bu satıcıdan arkadaşıma aldım, çok basit kurulumu. Yazılımı indirip kuruyorsun bu kadar
Bildiğim yok ya.hocam ben 65" tv için düşünüyorum. sensörsüz ambilight led var mı?