Valorant Hesapları Hakkında

hidalgo1

80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba arkadaşlar Valorant'da koleksiyonluk bir hesap almayı düşünüyorum ancak hesapların kolayca geri alınabildiğini öğrendim. Bunun olmaması için yapabileceğimiz bir şey var mı?
Koleksiyonluk hesaptan kastım champions skin setlerinin, oyuna sonradan gelmeyecek olan skinlerin olduğu bir hesaptan bahsediyorum.

Merhaba arkadaşlar Valorant'da koleksiyonluk bir hesap almayı düşünüyorum ancak hesapların kolayca geri alınabildiğini öğrendim. Bunun olmaması için yapabileceğimiz bir şey var mı?
Koleksiyonluk hesaptan kastım champions skin setlerinin, oyuna sonradan gelmeyecek olan skinlerin olduğu bir hesaptan bahsediyorum.
Önünü alamazsın dostum tek çare betadan beri oynayıp salmayacaktın ve koleksiyonları toplayacaktın örneğin champion serisini hesaplar maalesef geri alınıyor kök bilgileri bildiği sürece hesabın sahibi a dan z ye bir sürü zor sorular soruyor riot mail üzerinden olabildiğince doğru yanıt verince hesap kendi üzerine yeni bir maile geçiyor.

Hesaba ait olan mailin ilk mail olması gerek mailde hesabın oluşturuldugu tarıhe ait HOŞGELDİNİZ yazısı yazıyorsa alınır yoksa hiç bi türlü bulaşmayın

Yani güvenemezsin kısacası bulaşma parana yazık olur lol-valo hesabım main mesela milyonluk harcama yapmışımdır günümüze kadar fakat bir değeri yok satsam bile çok ölüye gider ayrıca harcadığımı kurtarmaz :D sen hiç bulaşma paranı başka şeylerde değerlendir

o nasıl oluyor tam anlamadım
Hesabın bağlı olduğu mailde ilk oluşturuldugu tarıhte hesaba Hoşgeldiniz adlı mail olacak olması lazım(Eğerki ilk mailse Hesab) yoksa o mail hiç dokunmayın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım ben seni ama çakallığın bir çok yolu var onu demek istiyorum.
Yav illa valorantsupporta yazarlar ama ilk mail zaten sendeyse hiç bişey yapamazlar

Hesabın bağlı olduğu mailde ilk oluşturuldugu tarıhte hesaba Hoşgeldiniz adlı mail olacak olması lazım(Eğerki ilk mailse Hesab) yoksa o mail hiç dokunmayın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav illa valorantsupporta yazarlar ama ilk mail zaten sendeyse hiç bişey yapamazlar
verileri temin edene kadar zaten 1 ay civarı sürüyor hemen erişemiyorsun veri temini yaptığında o yüzden hesap alınmaz yazık olur paraya

Kesin bir çözümü yok bu muhabbetin. Online hesap satışını her firma yasaklar bu sebeple. Satan kişi günün birinde hesabı mail atıp geri alırsa sende itiraz edersen hesabın satıştan banlanmama ihtimali yok :kekw: :kekw:

Ben altın afet bıçaklı bir hesap aldım sırf altın afeti var diye 3-4 yıl oluyor daha sıkıntı çıkmadı. Sanırım ilk maili de almıştım hatırlayamıyorum. o birazda satıcıya güven meselesi

verileri temin edene kadar zaten 1 ay civarı sürüyor hemen erişemiyorsun veri temini yaptığında o yüzden hesap alınmaz yazık olur paraya
En kötü alığı yere görede değşir tabi ama itemsatışda mesela boyle bı durumda alıcı ıtemsatısa yazdıgı sıra satıcıya ulaşıyorlar işleri daha resmi sürece davalık duruma dusuyorlar tabi satıcının caldıgına daır kanıtlarıda gerekıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri