Powerbank Önerisi Acil

sipariş verdim bile bu arada yaklaşık 18-19k mah verimliliği var %75-80 çok iyi değer
İyiymiş hocam hayırlı olsun şimdiden bence ürün orjinaldir ama 2-3 senedir depoda yatıyor olabilir ürün. Çünkü 2-3 senelik yorumlar var gelince bir verimliliğe bakarsın onun dışında güzel görünüyor.

İyiymiş hocam hayırlı olsun şimdiden bence ürün orjinaldir ama 2-3 senedir depoda yatıyor olabilir ürün. Çünkü 2-3 senelik yorumlar var gelince bir verimliliğe bakarsın onun dışında güzel görünüyor.
olabilir benim aldığım satıcıdan alan 1 2 kişi var sadece

@xenk2626 S24FE telefonunu hızlı şarj etmesi için powerbankın USB PD ve PPS protokollerini desteklemesi gerekiyor. Bu powerbank, telefonunu maksimum hızında şarj eder.

Ben de Juo JLP220 modelini kullanıyorum. Ölçtüm. Vadettiği kapasitede ve hızda şarj ediyor.

@xenk2626 S24FE telefonunu hızlı şarj etmesi için powerbankın USB PD ve PPS protokollerini desteklemesi gerekiyor. Bu powerbank, telefonunu maksimum hızında şarj eder.

Ben de Juo JLP220 modelini kullanıyorum. Ölçtüm. Vadettiği kapasitede ve hızda şarj ediyor.
hocam teşekkürler tam olarak telefon için almıyorum mont için alıyorum ayrıyeten s24fe için kullanacağım söylediğiniz protokolleri biliyorum baseusu iptal ettim https://www.teknosa.com/belkin-20000-gold-powerbank-15w-usb-ac-p-125431739
şunu alacağım yarın

fiyatı ucuz, 10-15watt veriyor. 1 yıldır falan kullanıyorum. 1 kere Type-C bozuldu desteğe yazdım direk yeni model ürününü gönderdiler. ondada sorun yaşamadım, malzeme kalitesi kötü sadece o fiyata olan çoğu sorunlar yoktu. powerbanki şarj ettiğim şarj girişi biraz yukarı kaymıştı sadece oda zaten tırkansızken bile düzeltilebildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri