MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Şuanda bu aylar içerisinde iyi olan sigara var mı paketteki etiketlerde degismis birde.
Valla sana bagli aktif icicimisin degilmisin gizlicemi iciyosun keyfimi iciyosun degisirŞuanda bu aylar içerisinde iyi olan sigara var mı paketteki etiketlerde degismis birde.
Günde 1,2 dal belki hiç keyfiValla sana bagli aktif icicimisin degilmisin gizlicemi iciyosun keyfimi iciyosun degisir
Kimse vermiyor ilgili değiller kusura bakmayinbunla ilgili 2 konu açmışın geçmişte cevap alamadın mı?
Estağfurullah sadece merak ettimKimse vermiyor ilgili değiller kusura bakmayin
Sorun yok cevap alamadigim konu icin yazmak istemiyorum yeni konu aciyorum anladim siziEstağfurullah sadece merak ettim
Genellikle içiyorum ortamdanda değil ortamda da icen var kahve olur cay olur bir şeyin yanında sohbette iciliyorBence sevmediysen bırak öyle kalsın hiç içme bir yararı yok. Aşırı kötü bir illet reşit olmayan ve içen arkadaşlarım dahi zorluklarını yaşıyor tıkanıyorlar
Siz bilirsiniz tabii karışamam ama bence bırakın ileride çok sorun olurSorun yok cevap alamadigim konu icin yazmak istemiyorum yeni konu aciyorum anladim sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genellikle içiyorum ortamdanda değil ortamda da icen var kahve olur cay olur bir şeyin yanında sohbette iciliyor
babam kent d range blue içiyor bir bildiği vardırŞuanda bu aylar içerisinde iyi olan sigara var mı paketteki etiketlerde degismis birde.