Manyetik switch tuş basım sürelerini ayarlayabiliyorsun. Oyunda avantaj sağlıyor. Ayrıca düz mekanikler gibi telle iletişimi yok, mıknatıs ile iletişim sağlıyor. Bu da switch ömrünü artırıyor ve düz mekaniklerdeki çift basma sorunlarını neredeyse sıfıra indiriyor. Yazım tarafında da bu basım sürelerini ayarlamak avantaj sağlıyor.
Üstteki ürün konusunda ben de çok bir şey bilmiyorum. En pahalısına attım. Videoyu izlersen neden pahalı olduğunu anlarsın. Genelde kullanılan switch, PCB vb. dışında alüminyum kasa, ses yalıtımı vb. için bir sürü katmanı falan oluyor. Yani malzemeleri üst düzey. Ha gerek var mı bence yok. Çok param var ve tasarımı için alacağım diyeceksen de limitli tasarımı bitmiş zaten düzünü alma öylesine attım yani.
Yani çok para yakmana gerek yok. Bence Wraith W75 V2 al. Genelde fonksiyon tuşları lazım oluyor. Eğer bütçen varsa W60'ı da söyle onun mesela limited bir tasarımı var mavi renkli bir anime kızı tarzı o alınabilir. İkisini de kullanırsın. Ama bunlar kablolular ve açıkcası masanda yer varsa kablo olayı önemsiz.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz...
wraithesports.com
Bütçen bu civardaysa bence üçünü al ve yanına şu kablodan al uzun yıllar kullan. Wraith yedek switch vb. de satıyor. Kendi ürettiği veya ürettirdiği ürünler.
Klavye Aksesuarları ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com