Öneri Razer Kablosuz Klavye Önerisi 10.000 TÜRK Lirası

DeathStalker V2 Pro genelde US tuş dizilimi var ama bi bak istiyorsan
Biliyorum bu da aklımda ama tkl versiyonu falan neden ekstra pahalı onu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyede niye kablo takıntısı yapıyorsunuz ki zaten sabit duruyor, mouse ve kablosuz kullanıyorum ama klavyede kablosuz takıntılığını anlamış değilim :peepo1:
Laptop kullanıyorum şarj kablosu harici bir kablom yok o da arkada sadece hem karmaşa istemiyorum hem de takıntı diyelim :shy:

Bana bir tık dalga geçiyorsun gibi geldi. Bari ben de konuya uyayım.

Veya şu:

Parasına göre çok çirkin.

Neyse takıntın yoksa Wraith W60 veya W75 V2 al geç.

low profile çok yok razerda bildğim kadarıyla o yüzdendir. hem low profile hem kablosuz hem tkl olunca e bide marka adından dolayı fiyat katlanabiliyor

Blackwidow serisini asla alma bu arada aklında bulunsun

Bana bir tık dalga geçiyorsun gibi geldi. Bari ben de konuya uyayım.

Parasına göre çok çirkin.

Neyse takıntın yoksa Wraith W60 veya W75 V2 al geç.
Estağfurullah valla dalga geçmiyorum ama harbi çok iyi ürünler aşırı estetik ama ben şeyi anlamadım hiç bilmiyorum teknoloji bilgilerim çok eskide kaldı şimdi bu manyetik switch falan gelmiş tam ne oluyor yani bir de bu markayı ben bilmiyorum kaliteli duruyor da tam nedir yani

Blackwidow serisini asla alma bu arada aklında bulunsun
Neden birkaç çift tıklama gibi şey okudum ama anlamlandıramadım pek kulaklık ve farelerinde olumsuz yorum görmedim nerdeyse ama klavyelerini neden kimse önermiyor :uzgunpeepo:

Estağfurullah valla dalga geçmiyorum ama harbi çok iyi ürünler aşırı estetik ama ben şeyi anlamadım hiç bilmiyorum teknoloji bilgilerim çok eskide kaldı şimdi bu manyetik switch falan gelmiş tam ne oluyor yani bir de bu markayı ben bilmiyorum kaliteli duruyor da tam nedir yani

Neden birkaç çift tıklama gibi şey okudum ama anlamlandıramadım pek kulaklık ve farelerinde olumsuz yorum görmedim nerdeyse ama klavyelerini neden kimse önermiyor :uzgunpeepo:
Arkadaşımda da vardı çift tıklıyordu. Zeitnotun her yayın sövdüğü bi klavye V4

Manyetik switch tuş basım sürelerini ayarlayabiliyorsun. Oyunda avantaj sağlıyor. Ayrıca düz mekanikler gibi telle iletişimi yok, mıknatıs ile iletişim sağlıyor. Bu da switch ömrünü artırıyor ve düz mekaniklerdeki çift basma sorunlarını neredeyse sıfıra indiriyor. Yazım tarafında da bu basım sürelerini ayarlamak avantaj sağlıyor.

Üstteki ürün konusunda ben de çok bir şey bilmiyorum. En pahalısına attım. Videoyu izlersen neden pahalı olduğunu anlarsın. Genelde kullanılan switch, PCB vb. dışında alüminyum kasa, ses yalıtımı vb. için bir sürü katmanı falan oluyor. Yani malzemeleri üst düzey. Ha gerek var mı bence yok. Çok param var ve tasarımı için alacağım diyeceksen de limitli tasarımı bitmiş zaten düzünü alma öylesine attım yani.

Yani çok para yakmana gerek yok. Bence Wraith W75 V2 al. Genelde fonksiyon tuşları lazım oluyor. Eğer bütçen varsa W60'ı da söyle onun mesela limited bir tasarımı var mavi renkli bir anime kızı tarzı o alınabilir. İkisini de kullanırsın. Ama bunlar kablolular ve açıkcası masanda yer varsa kablo olayı önemsiz.

Bütçen bu civardaysa bence üçünü al ve yanına şu kablodan al uzun yıllar kullan. Wraith yedek switch vb. de satıyor. Kendi ürettiği veya ürettirdiği ürünler.

hocam bende Razer seti kullanan biriyim o yüzden sana şöyle söyleyebilirim. Klavyede hiç bi sıkıntı yaşamadım 3 yıldır kullanıyorum. Hala taş gibi. kulaklıklarında plastik parçadan yana çok sıkıntı var Blackshark v2Pro kullanıyorum. mouselarında da çift tıklama kronik diye biliyorum ama bendekinde hiç bir sorun çıkmadı. biraz şanslıyım o konuda sanırım.

Dediklerini çok anlamadım ama derdim razer %60 veya bir tık daha büyük olabilir özellikle kablosuz bir klavye başka derdim yok kompakt bir şey istiyorum ama razer istiyorum işte dediğim gibi "Viper V3 Pro ve BlackShark V2 Pro" kullanıyorum yalnız kalmasınlar tek yazılım kullanayım falan filan biraz da takıntı :confused:
Bu kadar kafaya takılacak bir şey değil hocam. 20 tane mouse'um, 11 tane kulaklığım ve 1 tane klavyem var hepside farklı farklı markalar. Alisiyorsunuz. Manyetik isterseniz güzel kablolu klavyeler var ama belli ki kablosuz istiyorsunuz.

Öneririm. Alabileceğiniz en iyi klavyelerden.

Manyetik switch tuş basım sürelerini ayarlayabiliyorsun. Oyunda avantaj sağlıyor. Ayrıca düz mekanikler gibi telle iletişimi yok, mıknatıs ile iletişim sağlıyor. Bu da switch ömrünü artırıyor ve düz mekaniklerdeki çift basma sorunlarını neredeyse sıfıra indiriyor. Yazım tarafında da bu basım sürelerini ayarlamak avantaj sağlıyor.

Üstteki ürün konusunda ben de çok bir şey bilmiyorum. En pahalısına attım. Videoyu izlersen neden pahalı olduğunu anlarsın. Genelde kullanılan switch, PCB vb. dışında alüminyum kasa, ses yalıtımı vb. için bir sürü katmanı falan oluyor. Yani malzemeleri üst düzey. Ha gerek var mı bence yok. Çok param var ve tasarımı için alacağım diyeceksen de limitli tasarımı bitmiş zaten düzünü alma öylesine attım yani.

Yani çok para yakmana gerek yok. Bence Wraith W75 V2 al. Genelde fonksiyon tuşları lazım oluyor. Eğer bütçen varsa W60'ı da söyle onun mesela limited bir tasarımı var mavi renkli bir anime kızı tarzı o alınabilir. İkisini de kullanırsın. Ama bunlar kablolular ve açıkcası masanda yer varsa kablo olayı önemsiz.

Bütçen bu civardaysa bence üçünü al ve yanına şu kablodan al uzun yıllar kullan. Wraith yedek switch vb. de satıyor. Kendi ürettiği veya ürettirdiği ürünler.
Teşekkür ederim, ellerine sağlık. Bir aklımı karıştırmadın değil, şunları atarak razer'dan soğuttun ama kablo konusunda da çorba ettin beni :peeposad:

En son kızıp şunu alıcam ya
https://www.amazon.com.tr/Razer-Bla...0DBHM352L?sr=8-7#averageCustomerReviewsAnchor

Bu kadar kafaya takılacak bir şey değil hocam. 20 tane mouse'um, 11 tane kulaklığım ve 1 tane klavyem var hepside farklı farklı markalar. Alisiyorsunuz. Manyetik isterseniz güzel kablolu klavyeler var ama belli ki kablosuz istiyorsunuz.

Öneririm. Alabileceğiniz en iyi klavyelerden.
Wraith falan önerdiler onlara bakınca bu ilgimi pek çekmedi açıkçası :shy:

hocam bende Razer seti kullanan biriyim o yüzden sana şöyle söyleyebilirim. Klavyede hiç bi sıkıntı yaşamadım 3 yıldır kullanıyorum. Hala taş gibi. kulaklıklarında plastik parçadan yana çok sıkıntı var Blackshark v2Pro kullanıyorum. mouselarında da çift tıklama kronik diye biliyorum ama bendekinde hiç bir sorun çıkmadı. biraz şanslıyım o konuda sanırım.
Kulaklıkta tam olarak ne sıkıntı yaşıyorsun acaba merak ettim

Wraith'in klavyeleri bunun yanında çöp kalıyor.
Ben bilmiyorum şimdi 2 markayı da burada sizden gördüm duydum ilk defa ama şimdi düz bir şekilde bakınca 3600 mah batarya ve 1.000 hz raporlama var diğer tarafta 8.000 mah ve 8.000 hz raporlama var ben mi yanlış taraftan bakıyorum bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,522
Üyeler
187,693
Son üye
Ardacan60
Geri