❌İndirim Bitti! 28328 TL SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 Amazon

23 e vatan satmıştı pulse pure yine 25-26 civarıydı o gün. Bence 9070 modeli 16 vramli olduğu için 26-27 altını görme ihtimali yok artık XT'ler şimdiden zam yemeye başlamış hafiften

Bir de Pulse RX 9070'ler iki fanlıyken Pure RX 9070'ler 3 fanlı bunu da ekleyelim. Normalde Pulse ile Pure eşit ama RX 9070 özelinde Pure > Pulse

Bir de Pulse RX 9070'ler iki fanlıyken Pure RX 9070'ler 3 fanlı bunu da ekleyelim. Normalde Pulse ile Pure eşit ama RX 9070 özelinde Pure > Pulse
Doğru bir de pure her zaman daha iyi ısı değerleri veriyor bunun önünde güzel rgb ışıklandırma da var. Kutunun içinden yükseltme aparatı da çıkıyor

Bence minimum 650w ile kullanılmalı kartla biraz oynayınca direk 9070 xt oluyor güç tüketimi de hemen hemen aynı kalıyor :kekw:
beyaz sistemi olanlar için güzel benim olsa alırdım şahsen :kekw:
O değerleri yüksek güç tüketimi isteyen işlemcilerle kullanırsa diye yazıyolar yani olabilecek maksimum potansiyeli düşünüyor kendini garantiye alıyor kısacası.Adam gitse 14900KS ile kullansa falan 550w yetmeyebilir.
doğrudur valla zaten 245w çekiyormuş oc ile 310 a felen dayanır muhtemelen

Bu model pulse den %6 güçlü 245w/2700mhz.

Zaten xt olan ile olmayan arasında %12 fark var.

bu kartta ki sogutma blogu 9070xt pulse ve pure modelleri ile birebir ayni. bu fiyata gayet guzel. garanti de 600tl, ziraat de ise 250 tl bonus var, eger kampanyalara katilirsaniz.

Son düzenleme:
Aynı kartı kullanıyorum. Gpu sıcaklığı 53 derece hotspot 68 dereceyi geçtiğini görmedim. 600 wattlık güç kaynağı ile kullanıyorum. kartta en ufak bir coil whine yok. Oyunlarda işlemci fanım daha çok ses çıkartıyor o derece serin bir kart.

Aynı kartı kullanıyorum. Gpu sıcaklığı 53 derece hotspot 68 dereceyi geçtiğini görmedim. 600 wattlık güç kaynağı ile kullanıyorum. kartta en ufak bir coil whine yok. Oyunlarda işlemci fanım daha çok ses çıkartıyor o derece serin bir kart.
+1

Ne çabuk bitti ya

1767566516727.webp

Modeli araştırırken indirimi bitirdiler
Fazla düşünmemek lazım kartta limit varsa çek gitsin olmadı sonradan iptal yada iade edersin . Amazondan 9 taksit 28k ya nitro plus 9070 almıştım forumda da konu açtım hatta kararsız kalmıştım xt ile arasında herkes xt almamı tavsiye etti açmadan iade ettim ama güç tüketimi ve performans konusunda çok iyi düz model malum xt modelleri bir çok kişiye ben dahil güç kaynağı değiştirtti . Piyasa allak bullak oldu ne ram kriziymiş arkadaş .

hocam tek kablodan 2x8 pin mi bagladiniz yoksa ayri ayri kablolar 8 pin mi?

Ayrıca RX 9070 XT'nin aksine 220w güç tüketiyor, 650w gibi PSU ile rahat kullanılır bu kart. 2K çözünürlükte oyun oynanır, fiyatı da çok güzel. RTX 5070'e rakip diyebiliriz, ondan saf güç olarak biraz daha iyi olmakla birlikte 12 GB VRAM yerine 16 GB VRAM sunmakta.

Geri