Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar iphone 11 arıza yaptı yaptırmak 5000 TL yi buluyor fakat bunu yaptırana kadar zaten ilanlarda 11 i 10k 13k arasına satıyorlar onun yerine iphone 12 alsam sizce çok mu düşük kalır 2026 itibariyle minimum hangisi almalıyım oyun falan oynamıyorum wp insta fotoğraf çeksin yeter

HOCAM 5k d a z değil ama yenilenmiş cihaz alırken de dikkat etmek lazım o taraftada baya sahtekarlıklar dönüyor bilindik vs yerden alın hem bende ip11 kullanıyorum memnunum yetiyor zaten genel olarak aşırı bir şey yapmıyoruz ki ip12 de yeter size hem 1 üst modele geçmiş olursunuz
bu arada benim ip 11de yanilenmiş olarak almıştım faizsiz 6 taksit mi ne yapmıştım

Yani işte tam bir bütçem yok taksitlede alabilirim yenilenmiş tarzı cihazlarda olabilir şuan telefonum yok dünden beri yedekte olmadığından kullanamıyorum
En azından iphone 15 veya 16e alınmalı da. Android telefon düşünür müsünüz?

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
hocam yanlış annlamayın da ip 15-16e alacağıma s24ultra alırım şahsen

HOCAM 5k d a z değil ama yenilenmiş cihaz alırken de dikkat etmek lazım o taraftada baya sahtekarlıklar dönüyor bilindik vs yerden alın hem bende ip11 kullanıyorum memnunum yetiyor zaten genel olarak aşırı bir şey yapmıyoruz ki ip12 de yeter size hem 1 üst modele geçmiş olursunuz
bu arada benim ip 11de yanilenmiş olarak almıştım faizsiz 6 taksit mi ne yapmıştım

En azından iphone 15 veya 16e alınmalı da. Android telefon düşünür müsünüz?

hocam yanlış annlamayın da ip 15-16e alacağıma s24ultra alırım şahsen

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim sırayla cevaplayayım yenilenmiş daha önce kardeşime reklam olmasın "Yepy" üzerinden satın aldım ekranda bizim yüzümüzden sorun oldu ama onun dışında hiç bir problem yaşamadım.

Android düşünmüyorum tüm verilerim iCloud'da ve daha kolay geliyor fotoğraf not yedekleme olarak iCloud.

iPhone 12 128GB 18.000 TL
iPhone 12 Pro 128GB 25.000 TL
iPhone 14 128GB 35.000 TL
iPhone 15 128GB 41.000 TL

Fiyatlar ortalama bu şekilde

ben olsam ip 12 alıp geçerim ama daha ne kadar kullanılır vs bir şey diyemiyorum çünkü ip12 2020 de çıktı
ip 15 in fiyatı pahalı sıfırı 46k zaten

ben olsam ip 12 alıp geçerim ama daha ne kadar kullanılır vs bir şey diyemiyorum çünkü ip12 2020 de çıktı
ip 15 in fiyatı pahalı sıfırı 46k zaten
Galiba öyle yapıcam hem fiyatıda çok uçuk değil 13 pro var aslında 120hz diyor OLED diyor ama 40k eder mi bilmiyorum. İlanlardada hep 35-40 arası 45 arası fiyat girmişler

fazla değişişen bir şey olmaz ip 11 ne 1 gün çıkarmıyor zaten :D
İphone 12'nin pili 1 günü kurtarmaz. 2815 mah pili var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba öyle yapıcam hem fiyatıda çok uçuk değil 13 pro var aslında 120hz diyor OLED diyor ama 40k eder mi bilmiyorum. İlanlardada hep 35-40 arası 45 arası fiyat girmişler
şimdiden hayırlısı olsun diyorum
13 pro 40 eder mi? bir şey diyemiyorum maalesef

Arkadaşlar iphone 11 arıza yaptı yaptırmak 5000 TL yi buluyor fakat bunu yaptırana kadar zaten ilanlarda 11 i 10k 13k arasına satıyorlar onun yerine iphone 12 alsam sizce çok mu düşük kalır 2026 itibariyle minimum hangisi almalıyım oyun falan oynamıyorum wp insta fotoğraf çeksin yeter
5K edecek neyi var ki cihazın anakart mı yandı komple?

iPhone 11 in problemi nedir?

Geri