🔥İndirim Adidas TERREX HP8606 Terrex Eastrail 2 Hiking Shoes 2.7611₺ - 45 Numara var

hayriPotter

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
49
40-45 tüm numaralar var dib fiyata yakın seviyelerde
Ayrıc terrex grubunda uzun zamandır görmediğim fiyatlar var bakabilirsiniz

IMG_3522.webp

Son düzenleme:
normalde puma adidas 44 giyen birisiyim ama terrex modelde 44 ayagıma tak oluyor hafif sıkıyor. Kşın kalın çorap giyeceğinizi düşürseniz yarım ya da 1 numara büyük almanızı tavsiye ederim 27.5-28 cm sanırım ayagım yanlıs hatırlamıyorsam

agalar nasıl bu ayakkabı rahatmıdır ? ve uç kısmı dar mı uzun ince ayakkabılar ayağımı sıkıyor. Normalde 43 giyerim Adidasta 44 giyiyorum 44 numara sıkar mı ? varmı kullanan

agalar nasıl bu ayakkabı rahatmıdır ? ve uç kısmı dar mı uzun ince ayakkabılar ayağımı sıkıyor. Normalde 43 giyerim Adidasta 44 giyiyorum 44 numara sıkar mı ? varmı kullanan
44 sıkmaz normal giydiğinizin bir numara üstünü alın

Uzun yıllardır terrex, swift ve gtx diğer ürünlerini kullanırım beraberinde salomon columbia ve jack wolfskin ürünleride kullandım açık söylemek gerekirse en rahat ettiğim adidaslar oldu. Şu sıra ihtiyacım olsa direk yedekli alırdım. Bu arada bu son çıkarttığı terrexlerin önü genişmi bilmiyorum ancak önceki serilerde önü topuk bölgesine göre daha geniş oluyordu.. Bence indirimler bitmeden gidin bir adidasta deneyin mutlaka

Bu model su geçiriyor mu?

Su geçirmemesini istiyorsanız GORE-TEX yazanlara bakmanız lazım. Onlar garanti geçirmiyor. Diğerleriyle su birikintisine vb basarsanız su alır ama yağmurdan etkilenmiyor çoğu modeli

Bu ayakkabıların tabanları gerçekten arazide kaymaması için tasarlanmış bunu bilerek alın. Islak fayansta ıslak asfaltta ıslak betonda normal bir ayakkabıya göre daha fazla kayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri