🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

att19

80+
Reaksiyon skoru
11
Samsung eğitim mağazasında şuanda s25 fe 256 GB modeli 31999₺ olarak satılıyor. Piyasada 33-34k bandında fiyat aralığı.
Screenshot_2026-01-05-09-08-48-901_com.samsung.ecomm.global.gbr.webp

Akakçe'den bakınca Samsung Türkiye Garantili cihazlar 32.800 TL'den başlıyor olarak görünüyor. Sadece satıcı değişmiş oluyor bu fiyata. Emin olamadım.

Akakçe'den bakınca Samsung Türkiye Garantili cihazlar 32.800 TL'den başlıyor olarak görünüyor. Sadece satıcı değişmiş oluyor bu fiyata. Emin olamadım.
Hocam satıcı aynı oluyor aslında ama 800₺ daha uyguna geliyor. İki pazar yerinde de Samsung satıyor. O farka da şarj aleti vs. alınabilir.

Öğrenci olmadan da oluyor mu bir şekilde

Hocam satıcı aynı oluyor aslında ama 800₺ daha uyguna geliyor. İki pazar yerinde de Samsung satıyor. O farka da şarj aleti vs. alınabilir.

Elbette, mantıklı hocam. Sadece 30.000 TL küsür bir üründe 3000-5000 TL indirim göremeyince insan bir düşünüyor. :)

Satıcı bence önemli. Samsung vb yerden alırsanız kafanız rahat olur. 1-2k pahalı olsa da güvenilir yerlerden almayı tercih ediyorum ben.

honorun yeni modelleri gelene kadar telefon almam ben win ve win rt şuan müthiş görünüyor.

honorun yeni modelleri gelene kadar telefon almam ben win ve win rt şuan müthiş görünüyor.
hocam ne zaman gelir yeni modeller. Honor 5 yıl güncelleme desteği getirir umarım yeni modellerinde.

ben aldim baya hızlı geldi gece aldım sabah kargoya verdiler. 2 gun gibi bir surede elime ulaştı paketleme de baya iyiydi.

Satıcı bence önemli. Samsung vb yerden alırsanız kafanız rahat olur. 1-2k pahalı olsa da güvenilir yerlerden almayı tercih ediyorum ben.
Satıcı Samsung olduğu için paylaştım zaten hocam. Öğrencilere indirimli yapıyor sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magic 8 pro hala satışa çıkmadı. Win kim bilir ne zaman satışa çıkar. Türkiye'ye ürünler çok geç geliyor.

Arkadaşın attığı indirim samsung un sitesi zaten siz orayı anlamadınız galiba eğitim indirimini samsung kendi sitesinde yapıyor

Geri