Yardım Beyaz Argb Kaliteli Kasa Fanı Önerisi?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,557
Bütçe
9999
Soğutması iyi 120mm Argb Beyaz Sonsuz ayna tasarımlı kasa fanı arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

bunların kontrolcüsüyle satılan versiyonu yok mu bana da lazım

bunların kontrolcüsüyle satılan versiyonu yok mu bana da lazım
Baktım Gaming Gen tr ile görüştüm elimizde yok dediler tek tek alınan da fan toplayıcı gelmiyor Lianli markasında olduğu gibi 3 lü set olanında varmış sadece

Baktım Gaming Gen tr ile görüştüm elimizde yok dediler tek tek alınan da fan toplayıcı gelmiyor Lianli markasında olduğu gibi 3 lü set olanında varmış sadece
şöyle bir şey buldum idare eder gibi

İlk attığımı ve onun reverse olanını kullanıyorum. Çok memnunum.
Bundan aldım 1x maalesef https://www.gaming.gen.tr/urun/845838/thermalright-tl-m12w-s-beyaz-argb-120mm-3lu-kasa-fani/ kontrolcü gelmiyor senin diğer attığında pwm bağlantı kablosu da içinde yokmuş thermalright tl-m12qw da ledleri çalıştıramayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım orjinal paketle gelmiyor muş çakma herhalde

7x fan hub+ kumanda aslında çok iyi fiyat yani ama işte yorumlar düşündürüyor

Son düzenleme:
Bundan aldım 1x maalesef https://www.gaming.gen.tr/urun/845838/thermalright-tl-m12w-s-beyaz-argb-120mm-3lu-kasa-fani/ kontrolcü gelmiyor senin diğer attığında pwm bağlantı kablosu da içinde yokmuş thermalright tl-m12qw da ledleri çalıştıramayacağım

Baktım orjinal paketle gelmiyor muş çakma herhalde

7x fan hub+ kumanda aslında çok iyi fiyat yani ama işte yorumlar düşündürüyor
benim anakartta argb yok bi alıp denerim gibi bunu

benim anakartta argb yok bi alıp denerim gibi bunu
Ben dark hub kullanıyorum 14 15 fan bağlandığım oldu sorunsuz çalışıyor chain bağlayınca revenge yeni bir marka sanırım kasalarını gördüm ama fan bilemiyorum

Ben dark hub kullanıyorum 14 15 fan bağlandığım oldu sorunsuz çalışıyor chain bağlayınca revenge yeni bir marka sanırım kasalarını gördüm ama fan bilemiyorum
amaç görüntü ya benim kasada ısınacak parça yok performans çok önemli değil zaten 6 tane takılıyor maks 2 üste 2 öne 1 arka 1 de alta alt kısma takmam büyük ihtimalle

Geri