Reverse olanının stoğu kalmamışSoğutması iyi 120mm Argb Beyaz Sonsuz ayna tasarımlı kasa fanı arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Peki bu modelin orta logo kısmı da sonsuz ayna tasarımlı olanı var mı?Reverse olanının stoğu kalmamış
![]()
Thermalright TL-M12QW ARGB Beyaz Kasa Fanı
68,9 CFM Yedi kanatlı fan, 2000 devirde Fan kanatları, olması gereken performansı sergileyebilmesi için tekrar tekrar ayarlandı.www.gaming.gen.tr
Peki bu modelin orta logo kısmı da sonsuz ayna tasarımlı olanı var mı?
Bende kinin aynısı 4 adet mevcut ilk attığın daha iyi bu arada onu alayım![]()
Thermalright TL-M12W-S Beyaz 120mm 3’lü Kasa Fanı
Thermalright TL-M12W-S, düşük gürültü seviyesiyle beyaz sistemler için mükemmel bir kasa fanıdır.www.gaming.gen.tr
İlk attığımı ve onun reverse olanını kullanıyorum. Çok memnunum.Bende kinin aynısı 4 adet mevcut ilk attığın daha iyi bu arada onu alayım
Baktım Gaming Gen tr ile görüştüm elimizde yok dediler tek tek alınan da fan toplayıcı gelmiyor Lianli markasında olduğu gibi 3 lü set olanında varmış sadecebunların kontrolcüsüyle satılan versiyonu yok mu bana da lazım
şöyle bir şey buldum idare eder gibiBaktım Gaming Gen tr ile görüştüm elimizde yok dediler tek tek alınan da fan toplayıcı gelmiyor Lianli markasında olduğu gibi 3 lü set olanında varmış sadece
Bundan aldım 1x maalesef https://www.gaming.gen.tr/urun/845838/thermalright-tl-m12w-s-beyaz-argb-120mm-3lu-kasa-fani/ kontrolcü gelmiyor senin diğer attığında pwm bağlantı kablosu da içinde yokmuş thermalright tl-m12qw da ledleri çalıştıramayacağımİlk attığımı ve onun reverse olanını kullanıyorum. Çok memnunum.
şöyle bir şey buldum idare eder gibi
![]()
Revenge Infinity Hexagon 7in1 Beyaz Kumandalı 12cm RGB Fan Seti Fan Kontrolör Dahil 120mm 7li Kasa Fanı - Fiyatı, Yorumları
Revenge Infinity Hexagon 7in1 Beyaz Kumandalı 12cm RGB Fan Seti Fan Kontrolör Dahil 120mm 7li Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
7x fan hub+ kumanda aslında çok iyi fiyat yani ama işte yorumlar düşündürüyorşöyle bir şey buldum idare eder gibi
![]()
Revenge Infinity Hexagon 7in1 Beyaz Kumandalı 12cm RGB Fan Seti Fan Kontrolör Dahil 120mm 7li Kasa Fanı - Fiyatı, Yorumları
Revenge Infinity Hexagon 7in1 Beyaz Kumandalı 12cm RGB Fan Seti Fan Kontrolör Dahil 120mm 7li Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
benim anakartta argb yok bi alıp denerim gibi bunuBundan aldım 1x maalesef https://www.gaming.gen.tr/urun/845838/thermalright-tl-m12w-s-beyaz-argb-120mm-3lu-kasa-fani/ kontrolcü gelmiyor senin diğer attığında pwm bağlantı kablosu da içinde yokmuş thermalright tl-m12qw da ledleri çalıştıramayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktım orjinal paketle gelmiyor muş çakma herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7x fan hub+ kumanda aslında çok iyi fiyat yani ama işte yorumlar düşündürüyor
Ben dark hub kullanıyorum 14 15 fan bağlandığım oldu sorunsuz çalışıyor chain bağlayınca revenge yeni bir marka sanırım kasalarını gördüm ama fan bilemiyorumbenim anakartta argb yok bi alıp denerim gibi bunu
amaç görüntü ya benim kasada ısınacak parça yok performans çok önemli değil zaten 6 tane takılıyor maks 2 üste 2 öne 1 arka 1 de alta alt kısma takmam büyük ihtimalleBen dark hub kullanıyorum 14 15 fan bağlandığım oldu sorunsuz çalışıyor chain bağlayınca revenge yeni bir marka sanırım kasalarını gördüm ama fan bilemiyorum