Getmobilden cihaz alinir mi

Reaksiyon skoru
39
Iphone 13 yada 14 almayi düşünüyorum düz versiyonlarini yenilenmis dusunmemin tek nedeni 12 ay taksit yapmalari bir sorun cikartir mi deneyimleyen var mi

Ben geçen hafta 2 adet Iphone 11 aldım, 3 günde teslim oldu ve iki cihaz da yalnızca pil değişmiş haldeydi. Kasasında nokta çizik yoktu. Sıfır ayarında ürün yolladılar. Ben çok memnun kaldım. Fakat 11'den sonraki modeller yalnızca taksit için alınır o fiyata. Çünkü sıfır fiyata satıyorlar üst modelleri.

Ben geçen hafta 2 adet Iphone 11 aldım, 3 günde teslim oldu ve iki cihaz da yalnızca pil değişmiş haldeydi. Kasasında nokta çizik yoktu. Sıfır ayarında ürün yolladılar. Ben çok memnun kaldım. Fakat 11'den sonraki modeller yalnızca taksit için alınır o fiyata. Çünkü sıfır fiyata satıyorlar üst modelleri.
13 sifiri 35k mukemmel olani 29k 12 taksitle ayda 2k ya geliyor cok mantikli geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yenilenmis muhabbetinde herkes almayin etmeyin diyor ne yapacagimi bilemedim

alınmaz kral mümkünse ikinci el bak

13 sifiri 35k mukemmel olani 29k 12 taksitle ayda 2k ya geliyor cok mantikli geldi

Yenilenmis muhabbetinde herkes almayin etmeyin diyor ne yapacagimi bilemedim
şöyle ki cihaz açıldıktan sonra problem çıkarmaya yatkın oluyor

alınmaz kral mümkünse ikinci el bak

şöyle ki cihaz açıldıktan sonra problem çıkarmaya yatkın oluyor
Yani sadece taksit imkanindan dolayi bakiyordum bu kadar kotu deniyorsa uzak durmayi dusunebilirim

Hocam yenilemiş telefon almayın bence bi de çok gereksi pahalıya satılıyor

Yenilenmiş telefon alıp memnun olan var evet ama ben o riske veya olaya bulaşmak istemem pek temiz olmuyor genelde

Yaptıkları telefonlarda isçilik 0 kurnazlık 100 , örneğin iphone alıyorsun adamlar yan sanayi mal takıyorlar sonra bir direnç ile telefonun hata vermesini engelliyorlar sende telefonu full orjinal zannediyorsun bu sadece sorunlardan birisi daha çok yazardım da üşendim

Iphone 13 yada 14 almayi düşünüyorum düz versiyonlarini yenilenmis dusunmemin tek nedeni 12 ay taksit yapmalari bir sorun cikartir mi deneyimleyen var mi
Firma özelinde konuşmuyorum ama genel olarak yenilenmiş cihazların çoğu toplama oluyor. Haliyle ne iPhone kalitesini anlayabiliyorsun ne sağlam oluyor.

Bence yenilenmiş cihaz alınmaz firma farketmeksizin. 2. Eli değerlendirebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,307
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri