DukeOfDark
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Iphone 13 yada 14 almayi düşünüyorum düz versiyonlarini yenilenmis dusunmemin tek nedeni 12 ay taksit yapmalari bir sorun cikartir mi deneyimleyen var mi
13 sifiri 35k mukemmel olani 29k 12 taksitle ayda 2k ya geliyor cok mantikli geldiBen geçen hafta 2 adet Iphone 11 aldım, 3 günde teslim oldu ve iki cihaz da yalnızca pil değişmiş haldeydi. Kasasında nokta çizik yoktu. Sıfır ayarında ürün yolladılar. Ben çok memnun kaldım. Fakat 11'den sonraki modeller yalnızca taksit için alınır o fiyata. Çünkü sıfır fiyata satıyorlar üst modelleri.
Yenilenmis muhabbetinde herkes almayin etmeyin diyor ne yapacagimi bilemedimBen geçen hafta 2 adet Iphone 11 aldım, 3 günde teslim oldu ve iki cihaz da yalnızca pil değişmiş haldeydi. Kasasında nokta çizik yoktu. Sıfır ayarında ürün yolladılar. Ben çok memnun kaldım. Fakat 11'den sonraki modeller yalnızca taksit için alınır o fiyata. Çünkü sıfır fiyata satıyorlar üst modelleri.
şöyle ki cihaz açıldıktan sonra problem çıkarmaya yatkın oluyor13 sifiri 35k mukemmel olani 29k 12 taksitle ayda 2k ya geliyor cok mantikli geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yenilenmis muhabbetinde herkes almayin etmeyin diyor ne yapacagimi bilemedim
Yani sadece taksit imkanindan dolayi bakiyordum bu kadar kotu deniyorsa uzak durmayi dusunebilirimalınmaz kral mümkünse ikinci el bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle ki cihaz açıldıktan sonra problem çıkarmaya yatkın oluyor
ben tercih etmezdim sorun yaşayan çok oluyor çünküYani sadece taksit imkanindan dolayi bakiyordum bu kadar kotu deniyorsa uzak durmayi dusunebilirim
Firma özelinde konuşmuyorum ama genel olarak yenilenmiş cihazların çoğu toplama oluyor. Haliyle ne iPhone kalitesini anlayabiliyorsun ne sağlam oluyor.Iphone 13 yada 14 almayi düşünüyorum düz versiyonlarini yenilenmis dusunmemin tek nedeni 12 ay taksit yapmalari bir sorun cikartir mi deneyimleyen var mi