ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,049
g60sd nin değeri ne kadar hocam biliyor musunuzG60SD/G61SD/ ya da gigabyte bu üçünü önerebilirim
60sd ile 61sd arasında Hz fark var ikisi de QD Oled
g60sd nin değeri ne kadar hocam biliyor musunuzG60SD/G61SD/ ya da gigabyte bu üçünü önerebilirim
60sd ile 61sd arasında Hz fark var ikisi de QD Oled
Kaliteyi dünya gözüyle deneyimleyelim ya o yüzden model önerisi istiyorum ama konu yavaş kaldı biraz Samsung almak istemiyorum nedense beş çekmiyor şu philipsi alacağım ben ya muhtemelen öneri gelmezseBen asus almıştım 27k para verdim tam modelini hatırlayamadım şimdi ama gerekirse bulurum. 5 ay sonra oled yanıkları oluştu iade etmek zorunda kaldım. Allahtan 6 ayı geçmediği için para iadesi hakkım vardı. Vatandan almıştım ne vatan ne de asus iade konusunda uğraştırmadı sağ olsunlar. Ama beni oled monitörden soğuttular şimdi eski monitörümü kullanmaya devam ediyorum. Ama oled kalitesi başkaydı
Dell'inde kaliteli oledleri var bi bak istersen alıp memnun kalan epey kişi varKaliteyi dünya gözüyle deneyimleyelim ya o yüzden model önerisi istiyorum ama konu yavaş kaldı biraz Samsung almak istemiyorum nedense beş çekmiyor şu philipsi alacağım ben ya muhtemelen öneri gelmezse
Model önerisi var mı dostum
Teşekkürler 4.nesil olanlar pahalı baya. Ben kafama göre bi model bakacağım artık yapacak bişey yok 3 model arasındayım dediğim gibi onlarda listede yok![]()
OLED in a nutshell
docs.google.com
Hangi monitör kaçıncı nesil panel.
Giga tandemi beklerdim ben.Teşekkürler 4.nesil olanlar pahalı baya. Ben kafama göre bi model bakacağım artık yapacak bişey yok 3 model arasındayım dediğim gibi onlarda listede yok![]()
Stok bekliyor 1 aydır.Bilmediğim yabancı olduğum kavramlar bunlar , ne zaman çıkacak benim almam lazım 1 - 2 hafta içinde ..
Sahibindende 1 kişi satıyor sadece acaba o kişiden mi alsam görmüştüm bu monitörü.Stok bekliyor 1 aydır.
Başlık 'Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu' https://forum.donanimarsivi.com/kon...m-oled-monitor-kullananlar-toplulugu.1175972/
Başlık 'Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL' https://forum.donanimarsivi.com/kon...em-w-oled-monitor-mo27q28g-25-999-tl.1165119/