Yardım OLED monitör önerisi 2K 240 Hz

XG27AQDMG kullanıyorum , çok memnunum. Tavsiye ederim

Hoşgeldin uzun zaman oldu. 5600x ve ram voltajları konusundan sonra :)

Önerin var mıdır hocam alternatif, oled monitör deneyimlemek istiyorum. Elimdeki zaten Lg 27gr83q-b 2k 240hz olan.

Önerilere açığım ama yukarda belirttiğim gibi şu evnia beni çok çekiyor kendine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok yok tabii ki herhangi bir yerde

Son düzenleme:
Hoşgeldin uzun zaman oldu. 5600x ve ram voltajları konusundan sonra :)

Önerin var mıdır hocam alternatif, oled monitör deneyimlemek istiyorum. Elimdeki zaten Lg 27gr83q-b 2k 240hz olan.

Önerilere açığım ama yukarda belirttiğim gibi şu evnia beni çok çekiyor kendine.

Stok yok tabii ki herhangi bir yerde
G60SD/G61SD/ ya da gigabyte bu üçünü önerebilirim

60sd ile 61sd arasında Hz fark var ikisi de QD Oled

G60SD/G61SD/ ya da gigabyte bu üçünü önerebilirim

60sd ile 61sd arasında Hz fark var ikisi de QD Oled
Çoğu qd olarak geçiyorda

Benim şu hoşuma gitti bayağı beyaz ve ambiligt olduğu için.

Dediklerine nazaran bu nasıldır ?

Birde tandem panel şart mıdır ?

Çoğu qd olarak geçiyorda

Benim şu hoşuma gitti bayağı beyaz ve ambiligt olduğu için.

Dediklerine nazaran bu nasıldır ?

Birde tandem panel şart mıdır ?
Samsung panel hepsi zaten. Parlaklıklarında küçük bir miktar fark olabiliyor. Ayrıca kaplama farkları oluyor.

SDR da statik 200 nite ayarlı bu monitör, HDR için de 200 olması lazım. G60/61SD' nin parlaklığı biraz daha yüksek olması lazım. İkisi de mat kaplama. 2000-2500 verip g61sd alırdım bunun yerine

Samsung panel hepsi zaten. Parlaklıklarında küçük bir miktar fark olabiliyor. Ayrıca kaplama farkları oluyor.

SDR da statik 200 nite ayarlı bu monitör, HDR için de 200 olması lazım. G60/61SD' nin parlaklığı biraz daha yüksek olması lazım. İkisi de mat kaplama. 2000-2500 verip g61sd alırdım bunun yerine
Hocam LG monitörlere ne diyosun , beyaz olması önemli benim için ama yapacak bişey yok. LG olan var dell alienware var seçenek çok. Samsung 30 k civari çıkalı biraz olmuş. Çok kararsızım.

Şu modeller mesela Asus , Lg corsair gigabyte. En iyisi en mantıklısı hangisidir.

Ekler

• IMG_5690.webp
    IMG_5690.webp
    104.6 KB · Hit: 15
  • IMG_5688.webp
    IMG_5688.webp
    105 KB · Hit: 14
  • IMG_5689.webp
    IMG_5689.webp
    111.5 KB · Hit: 14
Hocam LG monitörlere ne diyosun , beyaz olması önemli benim için ama yapacak bişey yok. LG olan var dell alienware var seçenek çok. Samsung 30 k civari çıkalı biraz olmuş. Çok kararsızım.

Şu modeller mesela Asus , Lg corsair gigabyte. En iyisi en mantıklısı hangisidir.
O kadar teknik bilgim yok ama 2k 280 Hz olanlar muhtemelen daha yeni olabilir LG pek önermem tandem değilse

O kadar teknik bilgim yok ama 2k 280 Hz olanlar muhtemelen daha yeni olabilir LG pek önermem tandem değilse
Bunların hiç biri tandem değil sanırım ya. 4k harici sadece senin attığın gigabyte tandem başka denk gelmedim.

Samsung g81sf 32" ne pahalanmış la

Yine 27" olanını öneririm 3. Nesil idi ama daha yeniler çıktı sanırım. MSI, ASUS ROG, Gigabyte bile iyi bir şeyler çıkardı 😂

Eğitim indiriminde bile 51k ayol 👀

Ekler

• 1000004278.webp
    1000004278.webp
    188.2 KB · Hit: 17
  • 1000004277.webp
    1000004277.webp
    171.1 KB · Hit: 17

Yine 27" olanını öneririm 3. Nesil idi ama daha yeniler çıktı sanırım. MSI, ASUS ROG, Gigabyte bile iyi bir şeyler çıkardı 😂

çok pahalı :D başka öneriler lazımm

Bedava olsa almam bir daha.
Sattım kurtuldum şükür.

Geri