Hoşgeldin uzun zaman oldu. 5600x ve ram voltajları konusundan sonraMO27Q28G
Tandem bu
Stok yok tabii ki herhangi bir yerdeMO27Q28G
Tandem bu
G60SD/G61SD/ ya da gigabyte bu üçünü önerebilirimHoşgeldin uzun zaman oldu. 5600x ve ram voltajları konusundan sonra
Önerin var mıdır hocam alternatif, oled monitör deneyimlemek istiyorum. Elimdeki zaten Lg 27gr83q-b 2k 240hz olan.
Önerilere açığım ama yukarda belirttiğim gibi şu evnia beni çok çekiyor kendine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stok yok tabii ki herhangi bir yerde
Çoğu qd olarak geçiyordaG60SD/G61SD/ ya da gigabyte bu üçünü önerebilirim
60sd ile 61sd arasında Hz fark var ikisi de QD Oled
Samsung panel hepsi zaten. Parlaklıklarında küçük bir miktar fark olabiliyor. Ayrıca kaplama farkları oluyor.Çoğu qd olarak geçiyorda
![]()
Philips Evnia 27M2N6501L 26.5" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync Pivot HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N6501L 26.5" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync Pivot HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N6501L ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Benim şu hoşuma gitti bayağı beyaz ve ambiligt olduğu için.
Dediklerine nazaran bu nasıldır ?
Birde tandem panel şart mıdır ?
Hocam LG monitörlere ne diyosun , beyaz olması önemli benim için ama yapacak bişey yok. LG olan var dell alienware var seçenek çok. Samsung 30 k civari çıkalı biraz olmuş. Çok kararsızım.Samsung panel hepsi zaten. Parlaklıklarında küçük bir miktar fark olabiliyor. Ayrıca kaplama farkları oluyor.
SDR da statik 200 nite ayarlı bu monitör, HDR için de 200 olması lazım. G60/61SD' nin parlaklığı biraz daha yüksek olması lazım. İkisi de mat kaplama. 2000-2500 verip g61sd alırdım bunun yerine
O kadar teknik bilgim yok ama 2k 280 Hz olanlar muhtemelen daha yeni olabilir LG pek önermem tandem değilseHocam LG monitörlere ne diyosun , beyaz olması önemli benim için ama yapacak bişey yok. LG olan var dell alienware var seçenek çok. Samsung 30 k civari çıkalı biraz olmuş. Çok kararsızım.
Şu modeller mesela Asus , Lg corsair gigabyte. En iyisi en mantıklısı hangisidir.
Bunların hiç biri tandem değil sanırım ya. 4k harici sadece senin attığın gigabyte tandem başka denk gelmedim.O kadar teknik bilgim yok ama 2k 280 Hz olanlar muhtemelen daha yeni olabilir LG pek önermem tandem değilse
çok pahalıSamsung g81sf 32" ne pahalanmış la
Yine 27" olanını öneririm 3. Nesil idi ama daha yeniler çıktı sanırım. MSI, ASUS ROG, Gigabyte bile iyi bir şeyler çıkardı
Eğitim indiriminde bile 51k ayol![]()
Bedava olsa almam bir daha.Samsung g81sf 32" ne pahalanmış la
Yine 27" olanını öneririm 3. Nesil idi ama daha yeniler çıktı sanırım. MSI, ASUS ROG, Gigabyte bile iyi bir şeyler çıkardı
Eğitim indiriminde bile 51k ayol![]()
Bedava olsa alırımBedava olsa almam bir daha.
Sattım kurtuldum şükür.