9 ay önce 16k'ya sattılar. ben de 1.5 ay önce 21k'ya aldım 4 taksit. yine 23k civarlarına gelir tahminimce. erkenden kaydol eğitim programına gelince kap hemen güzel monitör 3. nesil panel, soğutması ve yazı netliği başarılı. Ama Eğer paran ve ekran kartın yetiyorsa 4k almanı tavsiye ederim.Fiyat ne oluyor tahmini bilgin var mı dostum
4K fazla şimdilik o kadar bütçe ayırmak istemiyorum. 50k civarına çıkarsam artık oled tv alırım monitör değilde9 ay önce 16k'ya sattılar. ben de 1.5 ay önce 21k'ya aldım 4 taksit. yine 23k civarlarına gelir tahminimce. erkenden kaydol eğitim programına gelince kap hemen güzel monitör 3. nesil panel, soğutması ve yazı netliği başarılı. Ama Eğer paran ve ekran kartın yetiyorsa 4k almanı tavsiye ederim.
G4 oled olması lazım en yeni oled bu diye biliyorumGigabyte alınır mı tandem nedir qd nedir. 30 k ya çıkarsak Lg ve Asus var işin içinde
G4 oled olması lazım en yeni oled bu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g4 ile alakalı bir şey bulamadım ama bi ara bunu dehşet öneriyorlardı
Emin olamadım kararsızım baya , beyaz ekosisteme dönme düşüncem var. Beyaz oledler sınırlı sanırım. LG veya Asus neden önerilmiyor hiç. 2k 240hz kısmında onlarda hemen hemen 30 k civarı.
Marka bazlı bakma bazı şeylere hocam burada oled geni ve renk gamutları çok önemliEmin olamadım kararsızım baya , beyaz ekosisteme dönme düşüncem var. Beyaz oledler sınırlı sanırım. LG veya Asus neden önerilmiyor hiç. 2k 240hz kısmında onlarda hemen hemen 30 k civarı.
Bende Asus Tuf ml1a var bir oled değil tabii ki ama 2k-1080p farkı çokEvnia çok hoş duruyor cidden
Kalite olarakta öyle incelemelerde
evnia alacak gibiyim dur bakalımBende Asus Tuf ml1a var bir oled değil tabii ki ama 2k-1080p farkı çok
2k tandem oled işte gigabyte@tayfunss
evnia alacak gibiyim dur bakalım
Panel tipleri ne oluyor ona bakamadım henüz
2K oled panellerde tandem var mı yoksa 4k larda mı var sadece onu bilemedim
tandem olduğuna dair bir bilgi bulamadım chatgpt dahil.