raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
özelden söyler misinizx adlı ismini veremeyeceğim siteden her 3 haftada bir 40 liraya hesap satın alıp öyle sipariş veriyorum böyle sürekli kullanılmamış oto teslimatlı hızlı teslim ediyorlar çok da memnunum devamllı sipariş eden varsa az siteyi araştırsın bulur. ismini vermiyim yasaktır falan.
bir de yılda 2-3 defa alım yaptıkları için saygın ve güvenilir bir kitlesi var. böyle sanal markette geçerli yeni hesap yemeksepeti getir falan birçok şey.
Konusu açıldı mı kireis bu ne zamandır var hatta yemekte 400 e 250 tl indirim hızlı siparişte 650 ye 250 tl indirim var
Bana da özelden yazar mısınız?x adlı ismini veremeyeceğim siteden her 3 haftada bir 40 liraya hesap satın alıp öyle sipariş veriyorum böyle sürekli kullanılmamış oto teslimatlı hızlı teslim ediyorlar çok da memnunum devamllı sipariş eden varsa az siteyi araştırsın bulur. ismini vermiyim yasaktır falan.
bir de yılda 2-3 defa alım yaptıkları için saygın ve güvenilir bir kitlesi var. böyle sanal markette geçerli yeni hesap yemeksepeti getir falan birçok şey.
Bana da özelden yazar mısınız?x adlı ismini veremeyeceğim siteden her 3 haftada bir 40 liraya hesap satın alıp öyle sipariş veriyorum böyle sürekli kullanılmamış oto teslimatlı hızlı teslim ediyorlar çok da memnunum devamllı sipariş eden varsa az siteyi araştırsın bulur. ismini vermiyim yasaktır falan.
x adlı ismini veremeyeceğim siteden her 3 haftada bir 40 liraya hesap satın alıp öyle sipariş veriyorum böyle sürekli kullanılmamış oto teslimatlı hızlı teslim ediyorlar çok da memnunum devamllı sipariş eden varsa az siteyi araştırsın bulur. ismini vermiyim yasaktır falan.Bana da özelden yazar mısınız?
siteyi yazarmısınx adlı ismini veremeyeceğim siteden her 3 haftada bir 40 liraya hesap satın alıp öyle sipariş veriyorum böyle sürekli kullanılmamış oto teslimatlı hızlı teslim ediyorlar çok da memnunum devamllı sipariş eden varsa az siteyi araştırsın bulur. ismini vermiyim yasaktır falan.
tutar değişiklilik gösteriyor bu ilk sipariş olayı sürekli var dı 1500 e 500 tl indirimi 2 aydır var ama bilmeyenler için yinede iyi olmuşKonusu açıldı mı ki