2 bin TL'ye F tuşlu, %75 klavye önerisi

emptyreal

80+
Reaksiyon skoru
2
İş yerinde kullanacağım %75 düzeninde F1,f2 tuşlarının olduğu küçük sessiz bir klavye arıyorum. Mümkünse mekanik ve sesiz ve olabildiğince dar yani küçük klavyeyi arıyorum. Sebebi ise klavyenin sağında çizim tableti olacak alanım daha da darlaşsın istemiyorum.
Bütçe 2000TL uzaktan bağlantı olursa tadından yenmez.
Klavye mümkünse bu düzende olmasını tercih ederim. Home tuşlarına gerek yok, olabildiğince küçük.
1767635859666.webp

(Claw's Flux Air, bu klavyeyi almayı düşünmüştüm ama 2 günde tuşların yazılarının silindiğini okudum ve görünce vazgeçtim.)

Son düzenleme:
İş yerinde kullanacağım %75 düzeninde F tuşlarının olduğu küçük sessiz bir klavye arıyorum. Mümkünse mekanik ve sesiz ve olabildiğince dar yani küçük klavyeyi arıyorum. Sebebi ise klavyenin sağında çizim tableti olacak alanım daha da darlaşsın istemiyorum.
Bütçe 2000TL uzaktan bağlantı olursa tadından yenmez.
Klavye mümkünse bu düzende olmasını tercih ederim. Home tuşlarına gerek yok, olabildiğince küçük.
Alıntıyı görüntüle
(Claw's Flux Air, bu klavyeyi almayı düşünmüştüm ama 2 günde tuşların yazılarının silindiğini okudum ve görünce vazgeçtim.)
Hocam hoşunuza giden bir klavyeyi alın tuşları söküp f klavye dizilimine göre yerleştirin diğer türlü ben hiç f mekanik klavye görmedim

DAREU EK75 Pro Bunu sipariş ettim fiyatı benim cezbetti sessiz olduğu söylemişler ve tuş dizilimi istediğim gibi kablosuz olmasıyla birlikte tadından yenmez duruyor umarım pişman etmez. connectgame problem yaşattığı konusunda yorumlar gördüm ama bakalım yaşayıp göreceğiz gibi.Bundan önce Ajazz AK820 Max Plus bakıyordum ama fiyatı 2500tl arada gerçekten fiyat farkı var bunu görünce kaptım teşekkkürler.

Geri