7500X3D ve 5060ti 16gb li sistem tabii ki hocam düşünmeden alın geçin fiyatı nedir bu aradaMerhaba
PC hocasının 5060 ti sistem düşünüyorum bütçem ancak faizsiz 9 taksitli yetiyor.
Birde 9060 xt de var uzun ömürde performans olarak sizce hangisi alınmalı parça parça taksitli çok fazla tutuyor
7500X3D ve 5060ti 16gb li sistem tabii ki hocam düşünmeden alın geçin fiyatı nedir bu arada
5060ti ve 7500x3d nin farkını hissedeceksinizdir hocam alın geçin5060 ti 60 bin 9060 xt 48 bin
Birde 4 bin fazla verip sıvı soğutmalı olanda var5060ti ve 7500x3d nin farkını hissedeceksinizdir hocam alın geçin
gerek yok hocam ona içindeki soğutucu işinizi görecektir bunu alabilirsinizBirde 4 bin fazla verip sıvı soğutmalı olanda var
kusura bakmayın bilgim olmadığı için soruyorum Colorful ve diğer bileşenler bizi uzun götürür mügerek yok hocam ona içindeki soğutucu işinizi görecektir bunu alabilirsiniz
Cevap alamadım ama Colorful pek fazla öneri alamadımgerek yok hocam ona içindeki soğutucu işinizi görecektir bunu alabilirsiniz
Teşekkür ederim fikrim oluştu gibi alacağım inşallahEkran kartında marka aramayın. Sistem güzel alınır.
Şimdiden hayırlı olsun. Bu fiyata 9 taksit sistem görmedim hiç.Teşekkür ederim fikrim oluştu gibi alacağım inşallah