Arzuladığınız desenlerde veya control oranı yüksek kare mouse pad üreten çok yok. Hybrid, control istiyorsanız bütçe en kötü ₺850 (o da indirimde Longteng yakalarsan) çıkması lazım.
Ben bir tık daha bütçe artırıp Kensei taksitle almanızı öneririm. Şu ana kadar KlasseGear Longteng, Kensei ve Wraith Spirit of Aim speed yüzeyini kullandım. Bence yüzey olarak Wraith bayağı iyi. Ama hybrid tarafında özel bir kumaş kullanmıyor. Longteng'in de belirttiği aynı kumaşı kullanıyorlar. Tabii taban kauçuk değilse hissiyatı da değişiyor. Speed olan tabanı keza kauçuk değil süngerimsi bir şey ve üstüne monitör ayağı koyduğumda içine göçmüştü.
Neyse Kensei yüzeyi bence Longteng o sert ve tırtıklı yüzeyine göre daha iyi. CS2, Valorant falan oynarken daha iyi oluyor. Wraith başta alışırım gibi gelse de çok hızlı ve skatez tercihini de iyi yapmak gerekiyor, onu bir ara farklı skatez alınca tekrar deneyeceğim.
Kensei Half Oni Tiger 50x50 cm 4 mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Tasarımlarını insanların pek beğendiğini görmedim. Ben de şu ürünü almıştım. Neyse en uygun olanları arttım. Hepsiburada ve Trendyol'da indirim olmayan tasarımları da var, ₺1399 satılıyor. İki sitede de peşin fiyatına üç ay taksit var.
Bütçem çıkmak diyorsanız ise bu ürünler var.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Risk alırım diyorsanız Urzuva mouse padleri var. Fiyatları uygun en azından.
urzuva.net
Yine hiç deneyimim olmadı. Ama bu insanların mouse pade ilgisi olunca Rampage gibi firmalar da kare mouse padler çıkardılar.
Oyuncular için özel tasarlanmış ekipmanlar: mekanik klavyeler, hassas mouselar, güçlü kulaklıklar ve daha fazlası... En yeni oyuncu teknolojileri için Türkiye'nin bir numaralı oyuncu ekipman markasını inceleyin.
www.rampage.com.tr
Oyuncular için özel tasarlanmış ekipmanlar: mekanik klavyeler, hassas mouselar, güçlü kulaklıklar ve daha fazlası... En yeni oyuncu teknolojileri için Türkiye'nin bir numaralı oyuncu ekipman markasını inceleyin.
www.rampage.com.tr
Rastgele Çin üretimi de olabilir. Rampage gibi markalar fiyatı uygun ürünlere yetenlerde bari her ekipmanın Rampage olsun algısı oluşturmak adına üretmiş olabilir. Kısaca bu fiyatlarda çok seçenek yok.
Bunun fiyatını yine şişirmişler. Ben seçenek olsun diye bırakayım. N11 kupon ile 1 hafta önce ₺380 civarına alınıyordu. Yüzeyi kontrol yazıyor. Büyük ihtimalle %60 üstü control %40 civarı da speeddir. Bu fiyatlarda genelde böyle oluyor.
KlasseGear PRO hem istediğiniz boyuta uymuyor. Hem de rekabetçi oyun falan oynayacaksanız fiyattan bağımsız öyle akıcı bir yüzeyi yok. Kötü değil ama ben tercih etmezdim. Yukarıdaki mouse padlerin yüzeyleri konusunda hiçbir fikrim yok. Sadece kare olduklarından attım. Hepsini deneyimleyip ona göre kıyas yapmak istiyorum, ama hepsini alınca bütçe şişiyor. Aslında 1-2 siteye yazdım da geri dönüş olmadı. Neyse tamamen size kalmış. Ben yukarıdan James Donkey, Rampage üzeceğini sanmıyorum. Monster uzun süredir var. Genelde sistem satarken bu ürünleri uyguna veriyoruz diye yanında satıyor. Urzuva ise tasarım ve uygun fiyatlı, büyük ihtimalle speed'dir yüzeyi ve baskısı da yapıştırmadır.