Bu laptopun ikinci el ederi nedir?

Walkoud

80+
Reaksiyon skoru
35
Sitenin tam olarak kurallarını bilmediğim için ilan noyu sansürledim ben satıyorum laptopu aşırı temiz kullanılmış ve aşırı az kullanılmış tertemiz sıfır gibi fiyatı ne olur işten anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Ekler

• IMG_9741.webp
    IMG_9741.webp
    100.8 KB · Hit: 33
Arkadaşlar bilgisi olan hiç yok mu

Bu fiyata bu özelliklerde sıfır notebooklar yokmudur? Kullanım amacınız nedir?

Bu fiyata bu özelliklerde sıfır notebooklar yokmudur? Kullanım amacınız nedir?
Hocam yukarıda yazdım görmediniz sanırım ilanı açan benim fiyatı da öylesine koydum satmak için fiyat bilgisi olan birinden yardım istedim

Arkadaşlar yazıyı okumuyor musunuz

Hocam serbest piyasa . Lakin ben bu fiyata bu laptopu almam. Maksimum 10-12k civarları
Bende zaten öylesşne koydum hocam 10 12 iyi fiyat benim için zaten 10 gibi bi beklentim var ama satılır mı yoksa 10 bile çok mu bilemedim eski bir laptop sonuç olarak

Bende zaten öylesşne koydum hocam 10 12 iyi fiyat benim için zaten 10 gibi bi beklentim var ama satılır mı yoksa 10 bile çok mu bilemedim eski bir laptop sonuç olarak
Hocam eğer alacak adam bulursan satarsın. Şans işi biraz. Çok araştırmayan birinin önüne sen denk gelirsen ve o an kafası okeyse satarsın. Aksi halde laptopun ilgi çekici pek bir yanı yok gibi.10 k ya bile daha düşük modelli fakat daha güçlü laptoplar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,024
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri