AMD R5 7500F - RX 9060 XT - B650M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM - 40.999 TL

Fiyat bir daha bulunmaz bence. 2.300 TL daha verilip MSI 1TB yapılmalı.

Şuan piyasadaki en ucuz fiyat sanırım.
Kasa, PSU ve işlemci soğutucu hariç aynı parçalarla tek tek toplandığında yaklaşık 43 bin yapıyor. Yani kasa ve PSU bedavaya geliyor.
40 bin altına 5070 li sistem beklerken şu düştüğümüz hallere bak. Yazıklar olsun gerçekten.
Maalesef artık 40 binin altına düzgün sistem yok... 😕
2024’ün sonlarında sattığım sistemi bile alamıyorum.

Çok bir albenisi yok bence.
Tek tek toplasan 45 yapar.
3-4 karlı alıyorsunuz.
Keşke fiyat 35 falan olsaydı.

Ssd 1tb ram 32 gb olarak 55k gibi bir fiyata denk geliyor özelliştirme yapılmadan bu şekilde alıp sonradan ram ve ssd için yükseltme yapılabilir ama ram fiyatları belli ssd lerde uçuşta ancak 2nci elden en uygun olur ki o da yine ortalama 50k yı rahat geçiyor . maalesef bana göre artık 16gb ram yetmiyor . 2nci el sistemlere bakmak lazım eğer fiyatlar çok uçuk değilse ki o zamanda taksit avantajı olmuyor ne diyim allah sistem toplayacakların yardımcısı olsun bu gidişle .

3-4 karlı alıyorsunuz.
Yani? 3-4 lira sizin için bir şey olmayabilir fakat son indirimleri kaçırmış birisi en azından 3-4 lira aşağı satın almış olur. En azından 6-9 taksit diye diye bam bam bağıran arkadaş gibi kazık paylaşmamış, fırsat paylaşmış.

3-4 karlı alıyorsunuz.
bence 45 bile yapmıyor iç piyasada ki fiyatları öyle arttırdılar ki daha geçen gün rx 9070 28 e sapphire pure satılıyordu amazonda pulse yükseltmesi için 13k istiyor satış fiyatını da 36k yapmışlar :kekw:

Ssd 1tb ram 32 gb olarak 55k gibi bir fiyata denk geliyor özelliştirme yapılmadan bu şekilde alıp sonradan ram ve ssd için yükseltme yapılabilir ama ram fiyatları belli ssd lerde uçuşta ancak 2nci elden en uygun olur ki o da yine ortalama 50k yı rahat geçiyor . maalesef bana göre artık 16gb ram yetmiyor .
Sadece ssd özelleştirmesi ile alınıp sonradan ekleme yapılması daha mantıklı duruyor bana kalırsa.

bu haliyle alınır mı? ekran kartı 9070 xt nitro işlemci 7600 x ssd 1 tb bmsi kasa fazeon beyaz akvaryum bide beyaz zalamn sogutucu

Ekler

• 1767705933152.webp
    1767705933152.webp
    53.6 KB · Hit: 50
Geri