falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 938
hoca sistemi kapat oncelikle, elinde kac tane pcie kablosu var onlara bak biNoldu hocam
hoca sistemi kapat oncelikle, elinde kac tane pcie kablosu var onlara bak biNoldu hocam
pc yi kapat diğer kabloyu tak yoksa pek kullanamadan kart veya psu kablosu zortingen olacakNoldu hocam
o ekran kartı baya bi gidici duruyor![]()
Hocam kalın olan 8 dönüştürücü cıktı 12 mi 16 mı ne daha küçük ve fazlanormal pin sayısı kaç
Hocam söyle 8 tane psu nun var dönüştürücü geldi ekran kartının yaninda onu psu de 8 pin olan yere taktım ve ekram kartına dönüştürücüden 12 tane pin varhoca sistemi kapat oncelikle, elinde kac tane pcie kablosu var onlara bak bi
Testini yapıp öyle sokecegimsimdi farkettim ekran kartinin jelatinlerini de sok
Doğru mu yapmışım hocamsimdi farkettim ekran kartinin jelatinlerini de sok
ekran kartina taktigin kismi atmissin hoca o dogru kisim zaten senin psuda 12vhpwr yok sanirim. iki tane pcie kablosu takacaksin oraya ( iki ayri kablodan giden varsa onu tak yoksa mecbur tek kablo zaten)Hocam söyle 8 tane psu nun var dönüştürücü geldi ekran kartının yaninda onu psu de 8 pin olan yere taktım ve ekram kartına dönüştürücüden 12 tane pin var
Hocam 2 tane var kablo şuan ekran kartı takılı 12 pin li olan 2 tane 8 li var ikisini takıyım mıekran kartina taktigin kismi atmissin hoca o dogru kisim zaten senin psuda 12vhpwr yok sanirim. iki tane pcie kablosu takacaksin oraya ( iki ayri kablodan giden varsa onu tak yoksa mecbur tek kablo zaten)
evet takmak zorundasin diyeyim.Hocam 2 tane var kablo şuan ekran kartı takılı 12 pin li olan 2 tane 8 li var ikisini takıyım mı
Doğru mu hocamevet takmak zorundasin diyeyim.
evet ama iki ayri kablodan baglayabilsen daha iyi olurdu sanirim psun desteklemiyor..Doğru mu hocam
Hocam birde mönitor kablolarını ekran kartına mı anakarta mı takmam lazım şimdi ekran kartı olmadan önce anakarta takılıydıevet ama iki ayri kablodan baglayabilsen daha iyi olurdu sanirim psun desteklemiyor..
ekran kartına takacaksınHocam birde mönitor kablolarını ekran kartına mı anakarta mı takmam lazım şimdi ekran kartı olmadan önce anakarta takılıydı