Yardım OLED monitör önerisi 2K 240 Hz

Sahibindende 1 kişi satıyor sadece acaba o kişiden mi alsam görmüştüm bu monitörü.

Teşekkürler bilgilendirmeler için, bunu almadığım taktirde önerdiğiniz başka model ne olurdu 1 tane model önerecek olsanız ?
Xg27aqdmg alırdım ben.
Veya bu tandemi alırdım.
Ama bu da stokta bitmiş.

Xg27aqdmg alırdım ben.
Veya bu tandemi alırdım.
Ama bu da stokta bitmiş.
Xg27aqdmg modeli şu dell alienware olan ve Philips evnia olan model arasındayım eğer , xg27aqdmg modeli diğerinden tandem dediğinizden çok kötü değilse alabilirim burda Ankara söğütözünde var direk mağazadan alırım.

Xg27aqdmg modeli şu dell alienware olan ve Philips evnia olan model arasındayım eğer , xg27aqdmg modeli diğerinden tandem dediğinizden çok kötü değilse alabilirim burda Ankara söğütözünde var direk mağazadan alırım.
Tandem daha iyi ama xg27aqdmg'de kötü bir model değil.
Ben almışken tandem alırdım artık.

Tandem daha iyi ama xg27aqdmg'de kötü bir model değil.
Ben almışken tandem alırdım artık.
Stokta yok maalesef baktım varsada 40 k civari başkada tandem yok sanırım gigabyte be bu Asus dışında.

Acilse karar senin hocam.
Dediğim gibi ben beklerdim.
Ya şöyle elimdeki monitör dell vardı 180 hz 2k onu sattım, elimdeki de Lg 27GR83Q-B aslında güzel monitör ama onuda sattım Oled tecrübe etmek dolayısıyla. O yüzden alsam iyi olur birde 30 kdan fazla vermek istemiyorum. zaten deneyim olcak philipsi alıp geçeyim hemde beyaz ekosistem yapıyorum zaten. Hoşlaşmazsam satarım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
sahibinden ilan atmak serbestmi , elimde 2k lg oled var 4 k oled almak için satmak isitorum

Geri