Öneri 1300tl+Kargo 8Bitdo pro ultimate mantıklı mı?(2.El)

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
1-2 Haftadır ikinci el gamepad araştırması yapıyordum. 3000 TL'ye Gamesir Cyclone 2 alacaktım lakin önüme çok uygun bir ilan düştü. 1500 TL ye 8 bitdo pro ultimate kontrolcüsü(link aşağıda).Konuştum ve pazaarlıkla 1300 tl'ye satın aldım kargo kaç tl tam bilmiyorum henüz verilmedi. Üniversite öğrencisiyim hikayeli oyunlar + arada sırada fifa oynamak için kullanacağım . Sizce mantıklı olmuş mu?(PC'de kullanacağım)

Ürün durumu : neredeyse sıfır

1-2 Haftadır ikinci el gamepad araştırması yapıyordum. 3000 TL'ye Gamesir Cyclone 2 alacaktım lakin önüme çok uygun bir ilan düştü. 1500 TL ye 8 bitdo pro ultimate kontrolcüsü(link aşağıda).Konuştum ve pazaarlıkla 1300 tl'ye satın aldım kargo kaç tl tam bilmiyorum henüz verilmedi. Üniversite öğrencisiyim hikayeli oyunlar + arada sırada fifa oynamak için kullanacağım . Sizce mantıklı olmuş mu?(PC'de kullanacağım)

Güzel fiyata almışsın, iyi ürün. Fp açısından da iyi rakama almışsın.

Hocam bedava fiyatına almışsınız hayırlı olsun.

Kol ucuz eğer orijinal ve sıkıntısız gelirse güzel fiyata güzel bir kol almışsın. Olurda iptal olursa battle axe atk al su an fiyatına göre baya iyi.

Kol ucuz eğer orijinal ve sıkıntısız gelirse güzel fiyata güzel bir kol almışsın. Olurda iptal olursa battle axe atk al su an fiyatına göre baya iyi.
Süper gözüküyormuş o da , özellikleri de manyakmış (ikinci el satana denk gelmedim ondan görmedim pek ). Bir sıkıntı olursa değerlendireceğim 🤩

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Güncelleme : Ürün Elime ulaştı.Çalışmayan herhangi bir aksamı yok.Çok iyi kondisyondan. Ölü bölge test yüzdesi iki taraf için 8 çıktı nasıl bir değer bilmiyorum.Final haftamdan dolayı ilgilenemiyorum ama ilgilenebildiğimde inceleme ve testleri paylaşıcam.Lakin bu fiyata alınabilecek en iyisini aldım sanırım.Uzun araştırma meyvesini verdi. (Kargo 23 saatte elime ulaştı . ARAS kargo)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri