TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ödemede sorun yaşadınız mı hiç ? Ben seri seri sipariş verirsem otomatik kart kilitleniyor. Bugün 15.000tllik sipariş verdim şuan artık veremiyorum. Başka kart deneyin diyor. Bankayı aradım bir sorun gözükmüyor diyor. Shein'den aldım sorun yok ama temu aldırmıyor.
Gerek debit olsun gerek kredi kartı.. Her bankanın değiştirmediğiniz durumda ilgili karta otomatik tanımladığı belirli bir e-ticaret alışveriş limiti oluyor, çok önceleri bana da gelmişti Akbank şahsi debit kartıma... Bankayı aradığımda internet alışveriş limitinin 15 bin TL olduğunu istersem maksimum 150 bin TL yapabileceklerini söyledi, gereken limit değişimim sonrasında bir problem yaşamadım.. Bankayı tekrar arayıp bu limiti sorgulatın, bir önceki müşteri temsilcisi konuya vakıf olmayabilir ya da başından savmış olabilir.. Israrcı olursanız daha net durum bilgisi alırsınız..

Gerek debit olsun gerek kredi kartı.. Her bankanın değiştirmediğiniz durumda ilgili karta otomatik tanımladığı belirli bir e-ticaret alışveriş limiti oluyor, çok önceleri bana da gelmişti Akbank şahsi debit kartıma... Bankayı aradığımda internet alışveriş limitinin 15 bin TL olduğunu istersem maksimum 150 bin TL yapabileceklerini söyledi, gereken limit değişimim sonrasında bir problem yaşamadım.. Bankayı tekrar arayıp bu limiti sorgulatın, bir önceki müşteri temsilcisi konuya vakıf olmayabilir ya da başından savmış olabilir.. Israrcı olursanız daha net durum bilgisi alırsınız..
Yarın tekrar denerim olmadı yine ararım. Temu'dan 5 ayrı alışveriş yapmışım. Belki Temu kilitlemiştir. Çünkü shein denedim direk alışveriş tammalandı.

Temu 5 ayrı sipariş farklı tcler ama bence sipariş sayısı yüzünden kilitliyor.

Yarın tekrar denerim olmadı yine ararım. Temu'dan 5 ayrı alışveriş yapmışım. Belki Temu kilitlemiştir. Çünkü shein denedim direk alışveriş tammalandı.

Evi yine Çin pazarına mı çeviriyosun hocam :kekw:

Var mı güzel şeyler güncel aldığın Shein ve Temu'dan? Koltuk almışın onu gördüm.

Forumun yas günü geldi geçmiş olsun .

Evi yine Çin pazarına mı çeviriyosun hocam :kekw:

Var mı güzel şeyler güncel aldığın Shein ve Temu'dan? Koltuk almışın onu gördüm.
Evde beni 2 sene idare edecek ürün var :D. Aldıklarım valla bana özel onları paylaşmam tabi ki. Fakat sheinden ugreen ürünleri depolayabilirsin. Şarj aleti, şarj kabloları illa lazım olur.

5 ayrı sipariş nasıl oluyor yahu 😅 temu gerek fiyat gerek kampanya konusunda iyice cıvıdı son zamanda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2025 başı çok iyi alıyorduk 🫥

5 ayrı sipariş nasıl oluyor yahu 😅 temu gerek fiyat gerek kampanya konusunda iyice cıvıdı son zamanda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2025 başı çok iyi alıyorduk 🫥
Ücreti 1400 olan 5 ürün aldım. Tek seferde limit 1400.. Aynı üründen 5x aldım yani..

Ekran görüntüsü 2026-01-08 004012.webp

Üst üste alımlarda koruma falan devreye girebiliyor bende de olmuştu bu arada en alttaki siparişiniz kara gönderimi, eğer gecikirse yeni gümrük kuralları geçerli diye biliyorum
Biliyorum onu bilerek satın aldım. Gümrükte kalırsa kalır artık. Hesap 1-6 gün arası açılır diyor Temu müşteri hizmetleri. Az sonra diğer kart ile ödeme deneyeğim. Güzel bir ürün buldum onu almam lazım.

Herkese selam, kargo limitine takılmadan sipariş verme taktiği vardı bi aralar, hala devam etmiyor sanırım yeni yöntem var mıdır?

Herkese günaydın,

Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ticaret bakanlığı nezdinde, ağırlıklı olarak Çin Halk Cumhuriyeti'nden ve genelde global bireysel ithalat faaliyetlerinde; son olarak günümüzde 30 EU olarak tespit olunarak uygulana gelen yurtdışı bireysel belli tutarlı alışverişlerde adı geçen vergi muafiyeti uygulaması resmen kaldırılmıştır. İlgili karar T.C Resmi Gazetesi'nde dün gece yarısı yayımlanmıştır. Bu itibarla kararın uygulamaya konacağı tarih 06.02.2026 olarak ilan edilmiştir.

Dolayısıyla arkadaşlarım, ilgili kararın yürürlüğe gireceği tarih olan 6 Şubat tarihinden önce yaptığınız ve yapacağınız havayoluyla gelen-gelecek olan alışverişleriz için bir sorun bulunmuyor, ilgili tarihe olabildiğince yakın siparişlerde bulunmamanız tedbiren sizler açısından daha yerinde bir karar olacaktır. Ayrıca, karayolu ile sipariş geçmemenizi önemle belirtmek isterim. Zira alınan kararlarda ticaret bakanlığı ve gümrük yetkililerinin baz alacağı tarih ilgili kargoların Türkiye gümrüklerine ulaşacağı tarih olacaktır. (Gümrüklere de bu yönde talimat geçildiğini bu sabah itibariyle teyit etmiş durumdayız..) Yani sipariş geçtiğiniz ve faturalandırılan tarihten ziyade gümrük yetkilileri, ülke gümrüğüne ulaşma tarihini baz alarak yeni uygulama prosedürlerini işletecekler...

Dikkatinizi önemle rica ederim,
Herkese iyi forumlar, iyi alışverişler..

P.s: İşletilecek bu karar ile beraberindeki süreçler ve sonuçları hakkında aklınıza takılan bir husus olursa bana özelden yazabilirsiniz, gün içerisinde müsait olduğum anlarda size mutlaka yanıt dönerim..
ben aralık sonunda bir sipariş vermiştim hala gelmedi karayolu ile gelecek ama uzun sürecek gibi duruyor 6 şubata kadar gelmezse ne olacak ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri