🔥İndirim Razer BlackShark V3 Kablosuz oyuncu kulaklığı 6374₺🔥🔥(DİP FİYAT)

Aldım ben de bakalım nasılmış göreceğiz. Hep pro yorumları vardı pek içim rahat etmedi ama çok güzel gözüktü valla.

V3 X Hyperspeed modelini kullanıyorum, üzerinde gelen padler kulağı büyük olanlar için ağrı yapıyor çünkü kulaklıkla padlerin birleşiminde plastik bir iskelet tarzı parça var o baskı yapıyor ve ağrıya sebep oluyor.
Ben daha önce cloud 3 için kumaş pad almıştım cloud 3 ü satmadan önce söktüm ona taktım şansıma da tam oldu. Eğer ki v3x ile v3 üzerindeki padler aynıysa, kulağı büyük olanlar için kumaş pad şart.

ürünü alırken taksit seçeneğini göremiyorum yardımcı olur musunuz?

Blackshark V2 Pro 2023 mü yoksa bu kulaklık mı daha iyi?
Ben v2 pro 2023 modelini kullanıyorum 2 aydır kulaklık güzel ama menteşelerin kırılma sorunu varmış internetten araştırınca çıkıyor bende aldıktan sonra öğrendim umarım bende bu sorun olmaz. Bu konudaki v3 nasıldır bilmem.

hyperspeed modelleri arasında ne fark var yazabilecek varmı ?

abi hiç mi inceleme olmaz ya bu ne ya pro var ya hyperspeed kulaklık arıyordum tam ama incelemeden almam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünü alırken taksit seçeneğini göremiyorum yardımcı olur musunuz?
amazon cok gıcık kart bilgileri ekleme kısmının orada kücük bir kısım gelıyor.

Incelemedigim site kalmadi ama adam akilli bir sey bulamadim. O yuzden almakta kararsizim . Cloud 3 den veya razer v2 pro 2023den gecmeye degmez diye dusunuyorum

abi hiç mi inceleme olmaz ya bu ne ya pro var ya hyperspeed kulaklık arıyordum tam ama incelemeden almam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazon cok gıcık kart bilgileri ekleme kısmının orada kücük bir kısım gelıyor.
ben sipariş verdim salı günü elime ulaşacak ve deneyimlerimi seninle paylaşırım kardeşim ama o zamana kadar da indirim kalır mı o meçhul.

Benim bugün gelecek Logitech Superlight'tan geçiş yapıyorum 4-5 yıl sonra. Denedikten sonra bilgi veririm.

Geri