Rx 7800xt ekran kartımı satayım mı

baranngk

80+
Reaksiyon skoru
75
aslında satmayı düşünmüyodum ama sarı sitede ilandaydı şuanda 18 bin tl teklif var sizce satayımmı rx 7800xt nitro model sıcaklık değerleri falan baya iyi %20 fan devrinde 65 66 derece geziniyor satsam iyi model bi kart almak içinde ben bi 20 küsür en az koyucam sizce napıyım güncellik ve yeni teknolojiler açısından değer mi

bence 7 serisi sandığın kadar eski değil bu yenilip eskilik biraz kişisel bazen insanlar takıntısını bile yapabiliyor bence bekle bir sonraki nesil çıktığında sat 1 nesil daha çıkmasını bekle

O kart 18e satılıp yenisi alınmaz zaten saf gücü güçlü bir kart hem de tepe model 20den aşağı düşünme bile

aslında satmayı düşünmüyodum ama sarı sitede ilandaydı şuanda 18 bin tl teklif var sizce satayımmı rx 7800xt nitro model sıcaklık değerleri falan baya iyi %20 fan devrinde 65 66 derece geziniyor satsam iyi model bi kart almak içinde ben bi 20 küsür en az koyucam sizce napıyım güncellik ve yeni teknolojiler açısından değer mi
gereksiz kanka satsan ne alcan ki üste 15 k 20k koycan ki mantıklı bir şey alasın gerek yok 6800 gaming z trio kullanıyorum hala canavar gibi garantiside var

Aslında nvidia karta geçesim var ama bilmiyorum ya en kötü sıfır yada 2. El bi 9070xt almak daha iyi olmaz mı

Sat gitsin bence. Teknolojisi fosil, desteği kötü bir seri. Alıcı bulmuşken elden çıkarmak lazım böyle kartları. Bence nvidia 40 veya 50 serisine geç.

bende shapire 7800xt pulse kullaniyorum fpslerden memnunum ekran kartini degismek yerine 9700x islemci aldim birde anakart siparisi vericem ilerde değismeyi dusunursemde nvdia alirim

hocam bende asus 9070xt prime var. Oyunlarda neden 60 dereceyi geçmiyor anlamıyorum. oynadığım oyunlar şu şekilde : Hell let loose. Battlefield 6.

Bende de pulse modeli var. 18k gayet iyi eğer üstüne koyup 9070xt alabileceksen mantıklı hareket.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende asus 9070xt prime var. Oyunlarda neden 60 dereceyi geçmiyor anlamıyorum. oynadığım oyunlar şu şekilde : Hell let loose. Battlefield 6.
Asus prime güzel bir model çünkü 60 dereceyi geçmemesi doğal.

Geri